Iğdır Belediyesinden Amatör Kulüplere Destek

Tarih : 2016-02-25 / Kategori : Spor

Iğdır Belediyesinden Amatör Kulüplere Destek

Iğdır Belediyesi tarafından Iğdır’da faaliyet gösteren futbol takımlarına malzeme yardımında bulunuldu.

 

Iğdır Belediyesi tarafından Iğdır’a bağlı 15 amatör futbol kulübüne forma ve toptan oluşan malzeme yardımı gerçekleştirildi. 
    Iğdır Belediyesi Hizmet Binası önünde gerekçeleşen yardım malzemeleri teslim törenine Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit, belediye meclis üyeleri, amatör futbol kulübü başkanları, yöneticileri ve futbolcuları katıldı.
    Törende konuşan Iğdır Belediye Eş Başkanı Murat Yikit, sporun ticari kaygılardan öte amatör bir ruhla yapılmasını istediklerine dikkat çekerek ” Hem burada bulunan futbolcu arkadaşlarımıza hem de diğer branştaki sporcu arkadaşlarımıza elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyoruz. Ama bizim için esas olan Sporun amatör bir ruhla ticari kaygılardan uzak yapılmasıdır. Bir yarıştan ziyade amatör bir ruhla sporun ruhuna uygun faaliyetlerin yürütülmesidir. Keşke imkanlarımız fazla olsaydı. Özelikle alt yapı konusunda daha fazla desteğimiz olsaydı. Bu anlamda bize destek veren belediye yönetimimize ve meclis üyelerimize teşekkür etmek istiyorum. Şuanda meclisimizde alınan karar doğrultusunda gerçekleşen yardım malzemelerini arkadaşlarımıza teslim edeceğiz” dedi.
    Teslim töreni belediye eş başkanı ve meclis üyelerinin kulüplere verdikleri yardım malzemelerinin teslimiyle son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.