TÜRKİYE PROFESYONEL KİCK BOKS ŞAMPİYONU

Tarih : 2016-03-03 / Kategori : Spor

TÜRKİYE PROFESYONEL KİCK BOKS ŞAMPİYONU

Türkiye Kick Boks Federasyonunun Kick Boks sporcularının profesyonelliğe yükselebilmesi için yapılan Müsabakalar 28 .02.  2016 tarihinde son buldu.

 

       81 ilden gelen sporcular,  Eskişehir Atatürk Spor Salonunda profesyonel olabilmek için çalıştılar. Şampiyonaya 81 ilden Profesyonel olmak üzere gelen 148 erkek 45 bayan sporcu katıldı. 
       Şampiyona sporcuların profesyonel olarak kayıt altına alınması ve uluslararası alanda klasman sahibi olmaları amacı taşıyor.  İlimizi temsilen katılan  sporcumuz Çiğdem Kırvaç  Türkiye şampiyonu olarak bizleri gururlandırdı. Yapılan müsabakalarda, sıkletlerinde ilk sırayı alan sporcular; Türkiye şampiyonu olan sporcuya şampiyonluk kemeri, 2. ve 3. olan sporculara ise madalya verildi.Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım AYDOĞDU   sporcumuz Çiğdem Kırvaç ve antrenörü Murat Kızılkuş’u makamında ağırladı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım AYDOĞDU, “Iğdır  ailesi olarak  Profesyonel şampiyonasında şampiyon olan sporcumuz ve antrenörü   tebrik eder başarıların devamını dilerim“ dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.