İMKB ANADOLU LİSESİ TÜBİTAK’A DAVET EDİLDİ

Tarih : 2016-03-15 / Kategori : Eğitim

İMKB ANADOLU LİSESİ TÜBİTAK’A DAVET EDİLDİ

            Iğdır  İMKB Anadolu Lisesi geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Iğdır ‘dan TÜBİTAK 2016 Yılı Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Sergisine davet edilen tek okul oldu.

 

          Iğdır’da bulunan bütün liselerin birkaç eserle başvurduğu Tubitak yarışmasında Iğdır ilini Erzurum bölgede yalnızca İMKB Anadolu lisesi temsil etmeye hak kazandı.
          Matematik öğretmeni Fatih Rıza Çelik, öğrenciler Ramazan Tendik ve Engin Eray’dan oluşan Proje ekibi matematik alanında ‘Düzgün Çokgenlerde Uzunluk Bağıntısı Üzerine Bir Çalışma’ ile  (22-25 ) Mart 2016 tarihleri arasında Erzurum’da yapılacak 47. Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışmasında Iğdır’ı temsil edecek tek ekip oldu.
          Konu ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Yılbay Güngör ‘Öncelikle proje ekibini kutluyorum.  İMKB Anadolu Lisesi şartlar ve koşullar ne olursa olsun hiçbir alanda ilimizi mahcup etmeyecektir. Okul olarak bu başarılarımızı herkes tarafından kabul gören ve adeta tescillenen okul kültürümüze ve bu bağlamda sahip olduğumuz misyon ve vizyona borçluyuz’ dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.