IĞDIRLI ÖZEL SPORCULARIMIZDAN MADALYA YAĞMURU

Tarih : 2016-03-22 / Kategori : Spor

IĞDIRLI ÖZEL SPORCULARIMIZDAN MADALYA YAĞMURU

            Atletizm Branşında Büyük Başarı Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun faaliyet programında yer alan ve 09-11 Mart 2016 
tarihleri arasında Antalya ilinde düzenlenen 1. Bölge Atletizm şampiyonasına Iğdır Gençlik Spor kulübünden 4, Iğdır Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübünden 2 olmak üzere toplam 6 sporcuyla katıldığımız müsabakada özel sporcularımız performanslarıyla madalyaları topladı. 

 

  Gençlik Spor İl Müdürlüğü özel sporcular antrenörü Semra ÖZDEMİR tarafından müsabakaya aylar öncesinden hazırlanan sporcularımız Iğdır Gençlik Spor kulübünden büyük erkekler 100 m ve 200 m de birinci, yıldız erkekler 100 m 400 m yüksek atlama ve üç adım atlamada birinci, büyük erkekler gülle atmada üçüncü, uzun atlamada ikinci oldular. Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübünden sporcularımız ise büyük kızlar 100 m de birinci gülle atmada ikinci, büyük erkekler uzun atlama ve 100 m de üçüncü oldular. 
    İl Müdürü Kasım AYDOĞDU sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik ederek bu özel insanların spordaki başarılarının ilimiz için çok gurur verici olduğunu dile getirdi, Iğdır Aile ve Sosyal Politikalar Şube Müdürü Sefer COŞAR ve Beden Eğitimi Öğretmeni Volkan KÜÇÜK' te sporcularla beraber il Müdürlüğü ziyaret ettiler.
     Müdür Aydoğdu, özel sporculara bundan sonraki süreçlerde de her konuda desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.