MİNİKLERDEN BÜYÜKLERE HEYECAN YAŞATAN GÖSTERİLER HAZAR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ OKUMA BAYRAMI YAPTILAR

Tarih : 2016-04-14 / Kategori : Eğitim

MİNİKLERDEN BÜYÜKLERE HEYECAN YAŞATAN GÖSTERİLER HAZAR KOLEJİ  ÖĞRENCİLERİ OKUMA BAYRAMI YAPTILAR

   Iğdır Hazar  Koleji İlk Okulu 1/A-1-B sınıfı öğrencileri okuma bayramı yaptılar.

 

Birçok  velinin, okul idarecilerinin ve öğrencilerin katılımıyla izlenen müsamerede birinci sınıfa yeni başlayan minikler okuma yazmanın yanı sıra sosyal ve kültürel alanda da kendilerini ispat ettiler.
       1-A, 1-B  sınıfı öğrencileri öğretmenleri Müge Ekinci Kaplan ve Dilek Uymaz ile  birlikte hazırladıkları okuma bayramında öğrenciler  İstiklal Marşı'nın her bir kıtasını tek tek okuyarak salondakilere heyecanlı anlar yaşattılar.
    Okuma bayramında Şiirler okundu, çeşitli skeçler, şarkılar söylendi ve oyunlar oynandı. Öğrenciler koro eşliğinde, Ellerinde Türk Bayraklarıyla okul şarkıları ile Atatürk, Cumhuriyet, Küçük Asker ve Öğrenmenim adlı şarkıları seslendirdiler.
    Hazar Kolejinde bulunan 42 öğrenci velileri, çocuklarının 5 ay gibi kısa bir sürede çocuklarına okuma yazma öğreten ve şiir, şarkı ezberleten Sınıf öğretmenleri  Müge Ekinci Kaplan ve Dilek Uymaz ‘a teşekkür ettiklerini belirterek çocuklarının bu başarısından dolayı mutlu olduklarını belirttiler.
            Açılış konuşmasını yapan okul müdürü Nurcan Ateş, “Eğitim insanlık tarihi kadar eskidir. Eğitimdir ki nesilleri ilerleten ve aydınlatan biz de bu asil ve kutsal görevin farkındayız.İnsanlığa başlıca borcumuz bıkmaksızın okumak öğrenmektir. Hazar koleji olarak hedefimizdir.Gözünüzün nuru can parçanız evlatlarınız hayatın önündeki perdeyi açıp aydınlandılar, okudular. Bizler eğitimci olarak bu mesleleleri aydınlatmaya devam edeceğiz. Hoşgörülü, çalışkan, barış içinde yaşayan doğru nesiller oluşturmanın gururunu hep taşıyacağız.” dedi.
            Okuma bayramına öğrenci velileri, okul yetkilileri Serdar Kavza, Yaşar Kartadağ, Abdullah Kekili de katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.