MASALLARLA BÜYÜYORUZ YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

Tarih : 2016-06-04 / Kategori : Eğitim

MASALLARLA BÜYÜYORUZ YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

           Iğdır İlinde Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "Masallarla Büyüyoruz" projesi kapsamında ilkokul öğrencileri arasında yapılan yarışmada dereceye giren öğrenciler için Kültür Merkezinde ödül töreni düzenlendi

     Törene, Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Hakan CIRIT, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet GELAL, Milli Eğitim şube müdürleri Cabbar TURAN ve Sedat BİLİR ile öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. 

    Törende Şehit Er Mehmet Öner İlkokulu 4. sınıf öğrencilerinden Nurcan TÜRKAY ve 2. Sınıf öğrencisi Gülcan ÇAKMAZ Kurutuluş İlkokulundan 3. sınıf öğrencisi Elifnaz AYDEMİR ve 1. Sınıf öğrencisi Ayşe Dilara İLDOKUZ masallarını anlattılar. Programda ayrıca 80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Suat ÖZOĞUL liderliğindeki Grup Mozaik isimli müzik grubu izleyicilere müzik şöleni yaşattılar. İl Milli Eğitim Müdürü Hakan CIRIT Masallarını anlatan ve dereceye giren öğrencilere hediyelerini ve başarı belgelerini vererek öğrencileri ve onlara rehberlik eden öğretmenleri tebrik etti. Ayrıca Suat ÖZOĞUL ve Grup Mozaik’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.