Iğdır Ülkü Ocakları Öğretmenleri unutmadı

Tarih : 2016-11-25 / Kategori : Eğitim

Iğdır Ülkü Ocakları Öğretmenleri unutmadı

        Iğdır Ülkü Ocakları, 24 Kasım Öğretmenler Gününde Başta İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt’ı makamında ziyaret edilerek öğretmenler günü kutlandı. 

    Daha sonra, ilköğretim ve liselerde görev yapan öğretmenleri ziyaret ederek  karanfil dağıtarak öğretmenler gününü kutladı.
    Ülkü Ocakları Erkekler ve Bayanlar Masası tarafından organize edilen program kapsamında öğretmenler görev yaptıkları okullarda ziyaret edilerek, öğretmenler gününü kutlanıp karanfil takdimi yapıldı. 
    İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Bu mutlu günde kendilerini unutmayan ve yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek  Ülkü Ocaklarına teşekkür etti.
    Ülkü Ocakları İl Başkanı Arif Gürel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul ettiği ve “24 Kasım Öğretmenler Günü” olarak kutlanan bu günde, tüm eğitim çalışanlarımızın Öğretmenler Gününü kutluyorum. Milletimizin bugün ve gelecekte bağımsız ve onurlu yaşayabilmesinin tek yolu; eğitim ve öğretim vasıtasıyla nesillere öğretilecek olan milli değerler sistemidir. 
    Iğdır Ülkü Ocakları olarak bir gün değil her gün saygıdeğer öğretmenlerimiz ile beraber olduğumuzu tüm zamanlarda onlara karşı saygı ve sevgimizi en üst seviyede tuttuğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz. 
    Bu duygu ve düşüncelerle; başta başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, emekli ve halen görevde olan öğretmenlerimize huzurlu bir yaşam dilerken, tüm değerli öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar, sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim’’ dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.