ŞEHİT ÖĞRETMEN ŞEVKİ AKGÜN İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Tarih : 2017-02-11 / Kategori : Eğitim

ŞEHİT ÖĞRETMEN ŞEVKİ AKGÜN İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Iğdır  Şehit Öğretmen Şevki Akgün İlkokulu Öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında  Sokak Hayvanlarını Unutmayarak onlara yiyecek bıraktılar.

 

               Son yıllarda giderek artan başarısı ,sosyal sorumluluk projeleri,üretken öğretmen kadrosu ile adından sıkça söz ettiren Şehit Öğretmen  Şevki Akgün İlk /Orta Okulu öğrenci ve öğretmenleri yine tüm eğitim camiasına örnek olacak bir davranışa imza atarak sokak hayvanlarını unutmadılar.
              Okul müdürü Erkan Çiğdem 'in desteği ile iki yıldır Yavru Tema ekibini koordine eden sınıf öğretmeni Tuğçe Çetinyol ve ekibi Iğdır’da ki Çetin kış  şartlarında sokakta yaşayan hayvanları unutmayarak okulun çevresine ve çeşitli yerlere onlara yiyecek ve su bıraktılar.
                     Okul müdürü Erkan Çiğdem,”  Öğrenciler   TEMA kumbarasında biriken minik desteklerle sokak hayvanları için yiyecek Temin edip hayvanlar için sokağa bıraktılar.Önceki yıl  naylon poşet kullanımının doğaya verdiği zararlara dikkat çekmek için eski Tişörtlerden kumaş çantalar yapan ,bol bol ağaç diken  kendi küçük yüreği büyük Yavru Tema ekibimizi ve Tuğçe Çetinyol öğretmenimizi  tebrik ediyor ve bu anlamlı etkinliklerin herkese örnek olmasını diliyorum”dedi..

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.