TUZLUCA ‘DA KİTAP OKUMA YARIŞMASI

Tarih : 2017-04-14 / Kategori : Eğitim

TUZLUCA ‘DA KİTAP OKUMA YARIŞMASI

  Iğdır’a bağlı Tuzluca ilçesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokul ve lise öğrencileri arasında kitap okuma yarışması düzenledi.

 

    İlçe Milli Eğitim Müdürü Latif Oğur” Tuzluca Kitapların Ezgisiyle Var Olmak" adı altında öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, kitap okumayı sevdirmek, kelime dağarcığını zenginleştirmek ve güven duygusunu kazandırmak amacı ile ortaokul ve liselerimiz arası kitap okuma yarışması düzenlemiştir. “dedi.
               Oğur, TUZKEV Projesinin Amacı: Öğrencilerin; duygu, düşüncelerini aktarmada kitap okumanın yardımcı rolde olduğunu fark ettirmek; Türkçeyi doğru, güzel, etkili kullanma becerisini geliştirmektir. 
    Bu  amaçla  " Tuzluca Kitapların Ezgisiyle Var Olmak" Projesi-3.'ü gerçekleştiriyoruz.
     Bu proje çerçevesinde birinci kategoride yer alan 5, 6 ve 7. seviye sınıflarında dereceye giren öğrencilerimize eğitim gönüllülerince ödüller 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda takdim edilecek olup, 9, 10 ve 11. seviye sınıflarındaki ödüller de müdürlüğümüzce yapılacak olan ölçme ve değerlendirme sınavından sonra dereceye giren öğrencilere eğitim gönüllülerin sponsorluğunda, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda ödüller takdim edilecek. Katkıda bulunan herkese müteşekkirim. ”şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.