Rektör Alma, Iğdır Mehmet Murat İşler Sosyal Bilimler Lisesi'nde Öğrencilerle Buluştu

Tarih : 2017-05-12 / Kategori : Eğitim

Rektör Alma, Iğdır Mehmet Murat İşler Sosyal Bilimler Lisesi'nde Öğrencilerle Buluştu

           Iğdır Üniversitesi Tanıtım Günleri etkinlikleri kapsamında Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma öğretim görevlileri ile birlikte Iğdır Mehmet Murat İşler Sosyal Bilimler Lisesi'nde öğrencilerle bir araya geldi.

 

Iğdır Üniversitesi Tanıtım günleri kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Alma, öğrencilere çok önemli öğütlerde bulundu. Rektör Alma “Ben bir rektör olarak siz lise öğrencilerini çok önemsiyorum. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde çalışırken lise öğrencileri ile birlikte 40’tan fazla proje hazırladım. Birlikte proje hazırladığım öğrencilerimden bir tanesi şuanda Rusya’da özel bir okulda Nükleer Santral kurmak için eğitim alıyor. 
    Bu öğrencim gibi aranızda deney kabiliyeti olan öğrencilerimiz varsa takriben 3 milyon TL civarında bir merkezi laboratuvarımız var buradan her konuda faydalanabilirler. Üniversitemizin akademik kadrosunu daha da güçlendiriyoruz. Sizlere, tercilerinizde önceliği Iğdır Üniversitesi’ne vermenizi tavsiye ediyorum. ”dedi.
    Rektör Alma’nın konuşmasından sonra Iğdır Üniversitesi öğretim üyeleri üniversitedeki fakülteler, yüksekokullar ve bölümler hakkında öğrencileri bilgilendirdi. 

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.