BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ BELEDİYE BAŞKANI MURAT YİKİT’İZİYARET ETTİ

Tarih : 2017-06-05 / Kategori : Eğitim

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ BELEDİYE BAŞKANI MURAT YİKİT’İZİYARET ETTİ

           Bahçeşehir koleji Çevre Kulübü öğrencileri ve öğretmenleri kuşlar için hazırladıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit’i makamında ziyaret etti.

 

     Bahçeşehir koleji Çevre Kulübü öğrencileri ve öğretmenleri kuşlar için hazırladıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında Iğdır şehir merkezinde ağaçlara bırakacakları kuş evleri için Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit’i ziyaret ederek destek istediler.
     Öğrencilerin hem ziyaretinden hem de hazırladıkları sosyal sorumluluk projesinden duyduğu mutluluğu dile getiren başkan Yikit ;” Öğrencilerimiz çok güzel bir sosyal sorumluluk projesi hazırlamışlar. Doğaya ve doğadaki tüm canlılara karşı bütün insanların duyarlı olması gerekir. Ben öğrencilerimizin hazırladığı bu projenin insanlarda da bir farkındalık yaratacağına inanıyorum. Biz onları bu tür projelerde destekleyerek, üstümüze düşen her şeyi yapacağız. Ben Bahçeşehir koleji Çevre Kulübünü projelerinden ve duyarlılıklarından dolayı takdir ediyorum.” Dedi. 
    Iğdır Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ve Iğdır Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünün destekleriyle Bahçeşehir Koleji Çevre Kulubü öğrencileri tarafından şehir merkezinde vali yolundan başlanarak farklı noktalara 30 adet kuş evi bırakıldı. 

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.