Rektör Alma, Öğrenci Evinde İftar Açtı

Tarih : 2017-06-08 / Kategori : Eğitim

Rektör Alma, Öğrenci Evinde İftar Açtı

          Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, mübarek ramazan ayında ziyaret ettiği öğrenci evinde öğrencilerle birlikte iftar açtı. Rektör Alma, Genel Sekreter Okt. Dinçer Öztürk, Özel Kalem Müdürü Bilal Uludağ, Personel Daire Başkanı Bünyam Şentürk ve Iğdır Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Serdar Öztürk ile birlikte üniversitemizde okuyan öğrencilerin kaldığı evi ziyaret etti. Orucunu öğrencilerle birlikte açan Rektör Alma, gençlerin sorunlarını da dinledi.

 

         Iğdır Üniversitesi'nde devam eden altyapı, yeni açılan bölümler ve eğitimde kalitenin artırılması için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Rektör Alma, kapısının bütün öğrencilere her zaman açık olduğunu vurgulayarak, her geçen gün daha büyük ve çağdaş bir üniversite olma yolunda ilerlediklerini kaydetti.
        Öğrencilerin taleplerini önemsediklerini dile getiren Rektör Alma, şunları söyledi: “Bizler de yıllar önce öğrenci evlerinde kaldık. Onların yaşadıkları sorunları çok iyi biliyorum. Onları yaşadıkları yerde görmek, onlarla bir araya gelmek beni çok mutlu etti. Bundan sonraki dönemlerde de bu tür ev ziyaretlerimiz olacak. Biz öğrenci merkezli bir üniversite olacağız.”
       Rektör Alma’nın kendilerini ziyaret etmelerinden ötürü çok mutlu olduklarını ifade eden öğrenciler, yaşadıkları birçok sorunu Rektör Alma’ya anlatma fırsatı buldular. Ziyaret öğrencilerin Rektör Alma ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeleri ile son buldu.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.