Üniversitemiz İle Iğdır Bilim Sanat Merkezi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Tarih : 2017-10-26 / Kategori : Eğitim

Üniversitemiz İle Iğdır Bilim Sanat Merkezi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Iğdır Bilim Sanat Merkezi Müdürü Selahattin Pamuk heyetiyle beraber Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı  makamında ziyaret etti.

       Bilim Sanat Merkezi Müdürü Selahattin Pamuk ve heyeti Rektör Alma’nın kendilerine gösterdiği misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektör Alma da Bilim Sanat Merkezi Müdürü Selahattin Pamuk ve heyetinin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade etti.
       Ziyaret esnasında Iğdır Üniversitesi ile Iğdır Bilim Sanat Merkezi arasında protokol imzalandı. Yapılan protokol çerçevesinde, Iğdır Üniversitesi ve Iğdır Bilim Sanat Merkezi arasında eğitim, öğretim ve araştırmaya ilişkin işbirliği konularını düzenlenmesi, Iğdır Üniversitesi’nin alt yapısını kullanarak AR-GE faaliyetlerinde bulunulması ve öğrencilerin kurumun derslik, laboratuvar ve teçhizat altyapısı ile Üniversite-Bilsem iş birliği çerçevesinde çalışmalar yapabilmelerine yönelik esasları kapsamaktadır. Ayrıca Iğdır Üniversitesi ve Bilsem tarafından ortaklaşa panel, seminer, bilim şenliği, çalıştay, sergi, konser gibi organizasyonların yapılmasına yönelik gerekli düzenlemeleri de kapsamaktadır. Taraflar, protokolde belirtilen işbirliği çalışmalarının bir an önce gerçekleştirilmesi için çalışmalara hemen başlanacağını belirttiler.
Olumlu bir havada geçen görüşme, karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.