ÖĞRETMEN KENAN ŞAFAK, 41 YIL ÖNCE BAŞLADIĞI MESLEĞİNE VEDA ETTİ

Tarih : 2017-11-01 / Kategori : Eğitim

ÖĞRETMEN KENAN ŞAFAK, 41 YIL ÖNCE BAŞLADIĞI MESLEĞİNE  VEDA ETTİ

    İnönü ilk okulu Müdürü Kenan Şafak, 41 yıl önce başladığı mesleğine veda ederek emekli oldu.
                İlk göreve başladığı günün heyecanı ve gururunu 41 yıl boyunca hiçbir zaman azaltmayan Kenan Şafak, emekliliği için Milli Eğitim İl Müdürlüğü’ne dilekçesini vererek öğretmenlik mesleğine veda etti.

 

   İnönü ilk okulu müdürlüğüne atanan Oktay Maral, ve okul öğretmenleri müdür Kenan Şafak için bir veda toplantısı düzenlediler.
            Veda toplantısında konuşan okul müdürü Oktay Maral,”40 yıl boyunca Iğdır eğitimine katkı sağlayan Kenan Şafak öğretmenimize teşekkür ediyoruz. İnşallah huzurlu rahat bir emeklilik dönemi yaşar. Bizlere rehberlik yapar. ”dedi.
                41 yıldır öğretmenlik  ve idarecilik yaptığını belirten Kenan Şafak’ta,41 yıl içerisinde öğretmenlerimin öğrencilerimin velilerimin dertlerini dert başarıları başarım olarak gördüm. Başarının sırrı şudur. sevgidir. genç öğretmenlere tavsiyem Öğrencilerinizi seviniz sevginizi hissettirin. Her şeyin başı sevgidir. Her işinizi bilerek yapınız  başkalarının sözüyle değil.Severek işinizi yaparsanız genç kalırsınız sevgi dolu olursunuz. Mutlu olursunuz sıkıntı yaşamazsınız. ben bunu başardım. Hiçbir yanlış yapmadan bugüne kadar geldim. Bundan dolayı da mutluyum. Hakkınızı helal edin iyi kötü günlerimiz oldu.”şeklinde konuştu.        Öğretmenlerde, ”Kenan bey ile uyumlu bir şekilde çalıştık bundan dolayı da mutluyuz. Yeni hayatında başarılar dileriz “dediler.
                Günün anısına Kenan Şafak hoca’ya bir plaket verildi. Yaş pasta kesilerek altın takıldı.

Facebook Beğenenler

  1. Ayfer kaya 2017-11-01 23:37:58

    Tek kelime ile hayatımda tanıdığım en mükemmel öğretmendi.allah razı olsun....yeni hayatında başarılar....

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.