AKP İL BAŞKANINDAN İLK TOPLANTI

Tarih : 2008-08-14 / Kategori : Genel Haber

    AK Parti İl Başkanlığına atanan  Abdulcabbar Baştemur Parti teşkilatıyla genel bir toplantı yaptı.
    

AK Parti İl Başkanı Abdulcabbar Baştemur ”Bugünden sonra Sayın Vekilimiz ve teşkilatımızla birlikte öncelikle ilimizin sorunlarının kalıcı çözümü için gayret sarf edeceğiz. Teşkilat olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket ederek ilimize hizmet edeceğiz. Parti  teşkilatında hiç değişiklik yapılmayacaktır.   Belediye başkanlarımızla, il genel meclisi üyelerimizle, kadın ve gençlik kollarıyla, merkez, ilçe, belde teşkilatları ve diğer partililerimizle devamlı ve düzenli olarak bir araya gelerek halkımızın sorunlarının çözüme kavuşturulması noktasında görüş ve önerileri doğrultusunda birlikte hareket edeceğiz.  Bizler AK Partili olarak ilimizde yaşayan tüm insanlara her zaman eşit ve adil davranacağız. Asla ve asla ayrımcılık yapmayacağız. Ve yapılmasına müsaade etmeyeceğiz.
Tabiî ki siyaset bizim işimiz, ancak siyasetin hizmet için bir araç olduğunu hiçbir zaman unutmayacağız. Bu hizmeti de ilimizdeki bütün insanlara eşit düzeyde götürmenin çabası içinde olacağız.” dedi. Baştemur ”Hükümetimizin ilimizde yapmaya çalıştığı bazı hizmetleri sayın vekilimizce de takip edilmektedir. Bizlerde bu hizmetlerin bir an önce gerçekleşmesi için elimizden gelen tüm gayretleri sarf edeceğiz.Bu hizmetler öncelikle: Doğalgazın getirilmesi, Havaalanı inşaatının bir an önce tamamlanması, Bakanlar kurulu kararıyla kurulan üniversitemizin hizmete açılması, Uygulama aşamasına  gelen  ünlendi barajının ilimizin içme  suyunu karşılayacak şekilde inşaatına başlanması, Bakü Tiflis Kars Demiryolu hattının ilimize kadar getirilmesi ve ilimizden de Nahcıvan ve İranla bağlantılarının sağlaması, Hükümetimizin   bölgesel   kalkınma   programı   içerisinde uyguladığı destek fonlarından ilimizdeki yatırımcılar ile mahalli idarelerimizin en üst düzeyde yararlanması için gerekli çalışma yapılacaktır. Biraz önce saydığım projelerin yanı sıra ilimizde başta eğitim, sağlık, alt yapı, tarım, sosyal hizmetler, spor ve kültürel faaliyetler ile turizm alanında kamu kurumlarımızca yürütülen yatırım faaliyetlerini süratle neticelendirilmesi takip edilecektir. İlimizde, başta sayın valimiz olmak üzere, bütün kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin yöneticileriyle uyumlu bir şekilde hizmet verme gayreti içerisinde olacağız.” diyen Baştemur ”Yakın dönem içerisinde yapılacak olan mahalli seçimlerde partimizin en son genel seçimlerde elde ettiği başarıyı daha da artıracağımıza kimsenin kuşkusu olmasın. Bu amaçla bugünden itibaren bütün birimlerimizle yoğun bir çalışma içinde olacağız” dedi.
    NOT: Abdulcaabbar Baştemur’un atandı haberinin içinde  yeralan, “avukatlar dönemi bitti” bülümünü biirtaraflara çemye gerek yok,  Av. Eyyüp Karaçelik’le başladı, Av. Yusuf Arslan ile bitti... Anlamında yazılmıştır.  AKP’de siyaset yapan Avukatlar için elbetteki siyaset devem etmektedir... Bu işi art niyetli kişilerin malzemesi yapmaya gerek yoktur...

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.