Ziraat Fakültesi’nde Haftalık Seminerler Başladı

Tarih : 2017-11-29 / Kategori : Eğitim

Ziraat Fakültesi’nde Haftalık Seminerler Başladı

Iğdır Üniversitesi Ziraat Fakültesi, her Salı ve Perşembe, 12.30 ile 13.30 saatleri arasında seminer programı düzenleyecektir.

          Ziraat Fakültesi 2017-2018 eğitim öğretim yılı seminer programı, fakülte öğretim elemanları ve öğrencilerin katılımı ile başladı. Açılışı konuşmasını Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sulhattin Yaşar yaptı. Aynı zamanda ilk semineri veren Prof. Dr. Yaşar, yaptığı sunumda “Analitik Metot Geliştirme ve Validasyon” konusunda katılımcılara bilgiler verdi. 
           İkinci konuşmacı olarak “Matematik Modellerin Seçim Kriteri” konusunu anlatan Doç. Dr. Fariz Mikailsoy, matematiğin tarım ve hayvancılıkta nasıl ve ne için kullanıldığı, matematik modellerinde seçim kriterleri ve bilimsel araştırma modellerinin nasıl tercih edileceği konularındaki tespitlerini dinleyicilerle paylaştı. 
           Ziraat Fakültesi tarafından düzenlenen seminerlerle, hem öğretim üyelerinin alanlarında yaptıkları çalışmaları öğrencilerle paylaşmaları hem de öğrencilere ders dışında da bilgi aktararak onların daha donanımlı hale gelmeleri amaçlanmaktadır.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.