Iğdır Üniversitesi İle Ağrı GSİM Arasında Protokol Yapıldı

Tarih : 2017-12-29 / Kategori : Eğitim

Iğdır Üniversitesi İle Ağrı GSİM Arasında Protokol Yapıldı

          Iğdır Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Öğr. Gör. Muharrem Ağar’ın girişimleri ile Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüyle(GSİM) yapılan görüşmeler neticesinde Iğdır Üniversitesi ile Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında protokol yapıldı. 

 

             Hayata geçen protokol ile Iğdır Üniversitesi BESYO öğrencileri ve bölüm öğretim elemanlarının 2017-2018 eğitim öğretim yılı boyunca Ağrı ilindeki GSİM’ye ait Küpkıran Kayak Tesislerini ücretsiz olarak kullanmalarına olanak sağlandı. Yapılan bu önemli protokolle; öğrencilerin temel kayak öğrenme ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik önemli katkılar sağlanması planlanmaktadır, aynı zamanda üniversite öğrencilerinin kendilerini geliştirebilmeleri, eğlenceli zamanlar geçirebilmeleri ve farklı bir ili tanıyarak bu ildeki imkanlardan da yararlanabilmeleri için fırsatlar sunuldu.
Gençlik Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp arasında yapılan bu görüşmelerden memnuniyet duyduğunu belirten Ağar, çalışmalarını üniversitemizin misyon ve vizyonu doğrultusunda üniversitemize ve yöreye katkılar sağlayacak şekilde daima sürdüreceklerini, üniversite olarak eğitim ve öğretime her zaman destek veren bir yapıda olduklarını belirtti.
         Öğr. Gör. Ağar, Iğdır Üniversitesi gibi faaliyetler yürüten ve katkı sağlayan her kurumun, bu gibi güzel gelişmelerden haberdar olmaları konusunda isteklerini dile getirirken, üniversite olarak her zaman gelişmeye ve ilerlemeye açık olduklarını vurguladı.
          Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hakkı Alma’nın da bu tür çalışmaların bireysel gelişime ve sosyalleşmeye olan etkisinden ötürü yapılacak olan faaliyetlerin gerekliliğini belirttiğini ifade eden  Öğr. Gör. Ağar, Rektör Alma’nın üniversite olarak her zaman eğitime destek verdiklerini, öğrencilere her türlü imkanlar sunarak kendini tanıyan ve alanında yetkin öğrenciler yetiştirmek istediklerini her platformda dile getirdiğini söyledi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası