Hacıağa Köyü İlkokulu’na “Mehmet Özcan Kütüphanesi” açıldı

Tarih : 2018-01-06 / Kategori : Eğitim

Hacıağa Köyü İlkokulu’na “Mehmet Özcan Kütüphanesi” açıldı

         Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Cühannüma Derneği’nin desteği ve Iğdır’da sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan, geçtiğimiz günlerde de Iğdır Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde çalışmaya başlayan Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Özcan’ın girişimleri ile Iğdır’ın Aralık İlçesi Hacıağa Köyü İlkokulu’nda Kütüphane açıldı.

 

          Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Aralık Kaymakamı Kemal Duru, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, Aralık Belediye Başkanı Bayram Teksay, İş Kur İl Müdürü Abdullah Can, Aralık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nesim Göksu, Cühannüma Derneği Iğdır İl temsilcisi Nevzat Ayçil, Gençlik Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu, KYK İl Müdürü Şerafettin Yiğit ve  Halk Eğitim İl Müdürü Mehmet Gül’ün  katılımlarıyla kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.
           Rektör Alma, bir milletin medeniyet seviyesinin kitap okuma oranı ile doğrudan ilgili olduğunu, kitapların bir milletin fikir ve kültür hazinelerini geçmişten bugüne taşıyan değerler olarak yadsınamayacak bir öneme haiz olduğunu vurgularken, Iğdır da eğitim - öğretim konusunda yapılacak her türlü projeye destek vereceklerini belirterek, kütüphanenin açılışında emeği geçen herkese teşekkürlerini bildirdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası