Öğrencilerimiz, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ne Teknik Gezi Düzenledi

Tarih : 2018-04-27 / Kategori : Eğitim

Öğrencilerimiz, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ne Teknik Gezi Düzenledi

      Iğdır Üniversitesi Tuzluca MYO Tıbbi Hizmetler Ve Teknikler Bölümü Laborant ve Veteriner Sağlık Programı 1. ve 2. sınıf öğrencileri, Öğr. Gör. Fatma Ertaş ile Öğr. Gör. Ayhan Akgün’ün rehberliğinde Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine, uygulama yapmak üzere teknik gezi düzenledi.

 

        Gezinin ilk ayağında İç Hastalıkları ABD laboratuvar ve muayene salonlarını ziyaret eden öğrencilere burada, laboratuvar dersi verildikten sonra kullanılan malzemelerin fonksiyonları hakkında bazı bilgiler verildi. Daha sonra Dış Hastalıkları ABD operasyon salonları ve uygulama alanlarını görme fırsatı yakalayan öğrenciler, Radyoloji Ünitesi hakkında da bilgi sahibi oldu. 
         Öğretim Elemanları Tecrübelerini Aktardı Gezinin son ayağında Doğum ve Jinekoloji ABD laboratuvarını ziyaret eden ekibe ultrason cihazının kullanımı ile bilgi verilirken, öğretim elemanları; Veteriner Hekimliği ve Veteriner Teknikerliği, Deontoloji ve meslek etiği bağlamında öğrencilere tecrübelerini aktarma şansı yakaladı. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.