Ailemle okuyorum projesine Yoğun ilgi

Tarih : 2018-10-26 / Kategori : Eğitim

Ailemle okuyorum projesine Yoğun ilgi

      Iğdır Melekli Şehit Er Aytekin Arslan İlkokulu öğrencileri, "Ailemle Birlikte Okuyorum" projesi kapsamında, aileleriyle birlikte okul bahçesinde  kitap okuyor.

 

    Okul  Müdürlüğü tarafından bütün sınıflar bazında başlatılan "Ailemle Birlikte Okuyorum" projesi kapsamında, Melekli Şehit Er Aytekin Arslan İlkokulu öğrencileri de, aileleriyle birlikte okul bahçesinde ve sınıfta  kitap okuyor.
            Melekli Şehit Er Aytekin Arslan İlkokulu Müdürü Oktay Maral, birinci sınıflardan itibaren projenin uygulanması konusunda titizlik gösterdiklerini belirterek, velilerin de bu konuda duyarlı davrandıklarını söyledi.
            Maral, kitap okumanın, ailelerle birlikte yapıldığında daha verimli olduğunu ve öğrenciler ve diğer aile bireylerinin okumayı alışkanlık haline getirdiklerini söyledi.Kitap bilgi birikiminin vaz geçilmez bir parçası olup,insan gelişimine en çok katkı sağlayan araçtır. Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığını aileleriyle birlikte kazandırmak için uygulamaya başladığımız "AİLEMLE OKUYORUM" projemizi ilgi görüyor. Proje kapsamında her sınıf her ay belirlenen günde aileleriyle birlikte kitap okuyacaklar.”dedi.
                Velilerde çok güzel bir uygulama okul müdürünü ve öğretmenleri kutluyoruz.Çocukların sayesinde bizde kitap okuyoruz”dediler

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.