Iğdır I. Uluslararası Multi Disipliner Çalışmalar Kongresi 6-7 Kasımda Iğdır Üniversitesinde Gerçekleştirilecek

Tarih : 2018-10-29 / Kategori : Eğitim

Iğdır I. Uluslararası Multi Disipliner Çalışmalar Kongresi 6-7 Kasımda Iğdır Üniversitesinde Gerçekleştirilecek

        Onursal başkanlığını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’nın, Düzenleme Kurulu Başkanlığını Dr. Öğr. Üyesi Cavit Polat’ın yaptığı Iğdır I. Uluslararası Multi Disipliner Çalışmalar Kongresi 6-7 Kasım 2018 tarihlerinde üniversitemizde gerçekleştirilecek.

 

        Kongre ile ilgili bilgi veren Düzenleme Kurulu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Cavit Polat; üniversitemizde gerçekleştirilecek kongreye yaklaşık 400 özet bildiri ile başvuru yapıldığını, hakemlerin titiz çalışmaları sonucu nitelikli bildirilerin kabul edildiğini ifade etti. Uluslararası Multi Disipliner Kongresine 7 farklı ülkeden akademisyenlerin katılacağını da belirten Dr. Öğr. Üyesi Polat; “Kongre sayesinde gerek yurt içinde gerekse yurt dışında Iğdır’ın ve üniversitemizin tanıtımına katkıda bulunacağız. 500’den fazla bilim insanı burada sunumlarını gerçekleştirecek. Öte yandan kongremizin açılış töreni, 06 Kasım tarihinde saat 09.00 - 10.00 arasında Karaağaç Kampüsü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda yapılacak. Kongreyle ilgili her konuda düzenleme ve yürütme kurulu üyelerimiz ve koordinatörlerimizle misafirlerimize hizmet etmekten kıvanç duyacağız” şeklinde konuştu.  
Ayrıca kongre kapsamında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi M. Akif Kaplan ve Iğdır Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Cavit Polat tarafından kişisel sergi ve workshop çalışmaları yapılacak.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası