Rektör Alma’dan Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğüne (Tigem) Ziyaret

Tarih : 2018-10-31 / Kategori : Eğitim

Rektör Alma’dan Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğüne (Tigem) Ziyaret

          Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sulhattin Yaşar ile birlikte Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğünü (TİGEM) ziyaret etti.
          Ziyaret Kapsamında Rektör Alma, TİGEM Müdür Yardımcısı Recep Semiz, Sütaş Hayvancılık Müdürü Dr. Nahit Yazıcıoğlu ve Set-Bir Yönetim Kurulu Başkanı  S. Tarık Tezel ile bir araya geldi.

         Ziyarette, üniversitemizde yapılan çalışmalar hakkında çeşitli bilgilendirmeler yapan Rektör Alma, bölgedeki tarım ve hayvancılığı geliştirmek için önemli projeleri hayata geçirdiklerini kaydetti. Üniversitemiz bünyesinde kurulan Çiftçi Eğitim Merkezinin Iğdır’da bir ilk olduğuna da değinen Rektör Alma, burada çiftçilerin her yönden eğitildiğini kaydetti. Kısa süre önce Şehit Bülent Yurtseven Kampüsünde hayvan hastanesini kurduklarını belirten Rektör Alma, hastane bünyesinde büyükbaş ve küçükbaş hayvanların ameliyat öncesi ve sonrasına dair süreçlerin takip edildiğini ifade etti.
            TİGEM Genel Müdür Yardımcısı Semiz ise, nazik ziyaretlerinden ötürü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ve Prof. Dr. Sulhattin Yaşar’a teşekkür ederek; Iğdır Üniversitesinin gıda, tarım ve hayvancılık alanında yapacağı müşterek çalışmaları destekleyeceklerini belirtti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.