Rektör Alma, İstanbul Havalimanının Açılışına Katıldı

Tarih : 2018-11-02 / Kategori : Eğitim

Rektör Alma, İstanbul Havalimanının Açılışına Katıldı

         Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarından biri olarak gösterilen ve dünyanın en büyük havalimanı olan İstanbul Havalimanın açılışına katıldı.

 

         Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılan ve 50'nin üzerinde üst düzey devlet konuğunun katıldığı törende renkli anlar yaşanırken, 29 Ekim resepsiyonu da İstanbul Havalimanı’nda gerçekleştirildi. Törene davetli olarak katılan üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, İstanbul’un dünya markası bir şehir olduğunu ve yeni havalimanının açılış töreninde tarihi bir güne tanıklık ettiklerini belirterek, “İstanbul Havalimanı bugün Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarından birine ev sahipliği yapıyor.
           Bu proje ülkemiz açısından oldukça önemli. Havalimanını biraz gezme fırsatımız oldu. Enerji verimliliğinde tasarruf sağlayacak özellikleri ve teknolojik boyutlarıyla akıllı bir havalimanının inşa edildiğini görüyoruz. 
          Ülkemize böylesine önemli bir projeyi kazandırdığı için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.