Rektör Alma’dan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Ziyaret

Tarih : 2018-12-21 / Kategori : Eğitim

Rektör Alma’dan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Ziyaret

         Ankara’da bir dizi temaslarda bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma,  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında bazı görüşmeler gerçekleştirildi. 

 

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan Koç ile bir araya gelen Rektör Alma, Üniversitemiz bünyesinde engellilere yönelik yapılan çalışmalardan bahsetti. Geçtiğimiz günlerde “Türkiye’de Engelli Üniversiteli Olmak ve Engelli Farkındalığı” konulu bir panel gerçekleştirdiklerini belirten Rektör Alma, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla el birliği ile çalışmak gerektiği vurguladı. Ayrıca Üniversitemiz bünyesinde “Engeliler ve Yaşlılık Enstitüsü” veya “Yaşlı ve Engelliler Eğitimi Bakım Uygulama ve Araştırma Merkezi” kurmayı planladıklarını kaydeden Rektör Alma, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan destek beklediklerini ifade etti. 
Genel Müdür Uzm. Dr. Orhan Koç ise Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Alma’nın ziyaretinden son derece memnun olduğunu ifade ederek, Genel Müdürlük olarak Engelli ve Yaşlı Hizmetleri konusunda hazırlanacak olan her proje ve çalışmaya destek olmak istediklerini dile getirdi. 
Ziyarette ayrıca, Üniversitemiz ile Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü arasında bilimsel faaliyetlerin yürütülmesi, ortak proje ve çalışma alanlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. 
Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.