Iğdır Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrencileri İçin Kokteyl Programı Düzenlendi

Tarih : 2018-12-24 / Kategori : Eğitim

Iğdır Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrencileri İçin Kokteyl Programı Düzenlendi

        Iğdır Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından 2018-2019 eğitim-öğretim yılında yeni başlayan öğrenciler için kokteyl düzenlendi. Öğrenciler ve personellerin kaynaşması amacıyla düzenlenen kokteyle; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, BESYO Müdürü Doç. Dr. Alper Cenk Gürkan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 

Kokteylde açılış konuşmasını Iğdır Üniversitesi Rektör Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma yaptı. Konuşmasında, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bünyesinde Yüksek Lisans Programının açıldığını müjdeleyen Rektör Alma,  “Ayrıca, Tuzluca Meslek Yüksekokulunda 2 yıllık Spor Yöneticiliği Bölümünün açılması için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Üniversitemizdeki öğrenci sayısı 5 binden 8 bine çıkarken, bir taraftan da yüksek lisans ve doktora programlarının sayısını arttırdık. Güneş Enerji Santralinin kurulmasına öncülük ederek, Üniversitemizde büyük bir enerji tasarrufu sağladık. Öte yandan ring otobüsleri için Iğdır Belediyesi ile görüşmelerimiz devam ediyor. Kıymetli öğrenciler, bizler üniversite olarak her zaman yanınızdayız. Size en iyi imkânları sağlamak için yoğun bir tempo ile çalıyoruz.” dedi.
Rektör Alma’nın konuşmasının ardından Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Alper Cenk Gürkan da yaptığı konuşmada bu tür etkinliklerin ilerleyen dönemlerde de yapılmaya devam edeceğini ifade etti. 
Geçen yıl 60 olan öğrenci sayısının bu yıl 250’ye çıktığını vurgulayan Doç. Dr. Gürkan, “Öğrenci sayımızı arttırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Lisans bölümlerimizin yanı sıra yüksek lisans programlarımızla da BESYO’yu Iğdır’da söz sahibi yapmak istiyoruz” dedi. 
Kokteyl, Gençlik Merkezi ve Iğdır Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü öğrencilerinin müzik şöleni ile sona erdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.