Besti Aydeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Yıl Sonu Etkinliği

Tarih : 2019-05-06 / Kategori : Eğitim

Besti Aydeniz Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi’nden Yıl Sonu Etkinliği

            Iğdır Besti Aydeniz Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesi’nde düzenlenen Yıl Sonu Etkinliği Okul bahçesinde gerçekleştirildi.
            Iğdır Besti Aydeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen yıl sonu etkinliği Etkinlik çadırının açılışının yapılması, Halkoyunları gösterileri ve güzellik ve saç bakımı hizmetleri bölümünün gösterileri ile büyük beyeni topladı.      

          Besti Aydeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul müdürü Suat Vural,  Eylül ayı itibari ile Besti Aydeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı geleneksel yıl sonu etkinliğimizi bir yılı daha geride bırakarak gerçekleştiriyoruz. Bu yıl önceki yıllardan daha farklı bizim için çünkü öğrencilerimiz her geçen gün kendilerini daha çok geliştirerek bir birinden güzel tasarımlar el emeği göz nuru işlemelerle yıl sonu sergimize hazırlandılar. Bugünkü etkinlikte emeği geçen tüm öğrencilerimize, öğretmen ve idareci arkadaşlarıma ayrıca bizleri yalnız bırakmayıp onurlandıran siz değerli konuklarımıza katılımınızdan dolayı teşekkür ederim””dedi.
          Besti Aydeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul idaresi, öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanıp sergilenen gösteriler büyük bir ilgiyle izlendi.  Okul öğrencileri 2018-2019 eğitim öğretim yıl sonu şenliğinde; el sanatları, yiyecek içecek hizmetleri, güzellik ve saç bakımı hizmetleri, grafik ve fotoğraf alanı Çocuk gelişimi gösterileri sergilendi.
           Etkinliğe  İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Ercan Budanur, Şube Müdürleri, Okul müdürü Suat Vural, Okul Müdürleri, okul öğretmenleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.  Etkinlik öğle yemeğinin ardından son buldu.

Foto Galeri
Besti Aydeniz Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi’nden Yıl Sonu Etkinliği Besti Aydeniz Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi’nden Yıl Sonu Etkinliği Besti Aydeniz Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi’nden Yıl Sonu Etkinliği Besti Aydeniz Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi’nden Yıl Sonu Etkinliği

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.