CUMHURİYET KUPASI BOKS TURNUVASI SONA ERDİ

Tarih : 2008-10-30 / Kategori : Genel Haber

    Iğdır Valiliği tarafından düzenlenen Cumhuriyet kupası Uluslar arası 2. boks turnuvası final maçlarıyla sona erdi.

 İskender  Iğdır Spor salonunda dün başlayan Cumhuriyet kupası Uluslar arası 2. boks turnuvası yarı final maçlarının ardından bugun Zübeyde hanım bulvarında final maçıyla devam etti.
 Türkiye, İran ve Nahcıvan’ dan toplam 22 boksörün katıldığı boks turnuvasında final karşılaşmaları sonucunda 48 Kg. Nahcıvan’ dan Sefer Mirzeyef, 51 Kg. Nahcıvandan Elvin Memizade, 54 Kg. Türkiyeden Özgür Yıldırım, 57 Kg. Nahcıvan dan Evlin Aliyev, 60 Kg. Türkiye’den Muhammet Çat, 64 Kg.Nahcıvan’dan İsmet Eynullah, 69 Kg. İran’dan Hadi Celili, 75 Kg. Türkiye’den Ulaş Kaya, 81 Kg. Savaş Kaya, 91 Kg. İran’dan Sahar Atov, 91 Kg. Türkiye den Murat Özen birinci oldular. Dereceye girenlere hediye ve madalyaları Vali S.Saffet Karahisarlı ve Protokol üyeleri tarafından verildi..
     Ödül töreninde konuşan Iğdır Valisi S.Saffet Karahisarlı "Böyle bir güzel günde Cumhuriyet bayramında üç ülkeden sporcuların bir araya gelerek dostluk maçı yapması bizleri mutlu etmiştir önemli olan kazanmak değil dostluktur, kardeşliktir. Bu maçlarla da bu pekişmiştir” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.