KÖY HİZMETLERİNDEN EMEKLİ OLAN İŞÇİLERE VEDA YEMEĞİ VE PLAKET

Tarih : 2008-10-31 / Kategori : Genel Haber

    Iğdır Köy hizmetleri müdürlüğünde 25 yıl ve daha fazlasını çalışarak hizmet eden 9 kişi emekli oldu.
 

  Emekli olmaları nedeniyle çalışma arkadaşları ve il Özel idare sekreterliği tarafından öğretmen evinde bir yemek verilerek 25 yılın anısına hediye ve plaket verildi.
    Yemekten sonra konuşan Erzurum köy hizmetleri yol iş sendikası 2.nolu şube başkanı Kıyas Daşkaya "Arkadaşlarımız kışın öğretmeni öğrencisine hastayı doktoruna kavuşturmak için gece gündüz fedakârca çalışmışlardır. Şimdide gönül rahatlığı ile emekli oluyorlar." dedi. Iğdır il özel idare sekreteri Ferhat Akkuş'ta “Emekli olan işçilerimiz şehirde ne varsa köyde de o olmalı düşüncesi içinde köylerimize hizmet götürmüşlerdir. Kırsalda hayat standardını artırmak için fedakarca çalışmışlardır şimdi de emekli oluyorlar. " şeklinde konuştu.
      Iğdır Valisi S:Saffet Karahisarlı'da , "ne mutlu sizlere ki yüz akı ile alın teri ile çalışıp emekli oluyorsunuz. Sizler ülkemizi ileri götürmek için gece gündüz fedakarca çalıştınız. İnsanlar görevlerini layıkıyla yaptıkları taktirde ülkemiz gelişecek çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşacaktır. Geçmişte hizmetleri baltalayan  iş makinelerini yakanlar işçilerimizi şehit edenler oldu. Peki bunları yapanlar kimin malını kimin aracını yakmıştır. Kime zarar vermiştir. Tabiî ki Türk  milletine Türk devletine. Bunun için iyi düşünmeliyiz oyunlara gelmemeliyiz. Onların amacı mühendis yetişmesin okul yol su olmasın diye amaç Türkiye'yi dışarıya el açar hale getirmek. Ama biz bu memlekete sahip çıkacağız çok çalışacağız. 1000 km köy yolunun 600 km alanı asfalt yapılmıştır. Susuz köyümüz yoktur"" dedi.
    Daha sonra 25 yılını dolduran ve emekli olan Rahim Kirtil,Adil Tufu, Paşa Kıvrak,Mehmet Acan,Fahrettin Şafak, Zekeriya Aydın, Mehmet Bulut Mustafa İpek, İsa kartal'a hediye ve plaketleri vali S:Saffet Karahisarlı, Ak parti milletvekili Ali Güner ve  kurum amirleri il genel meclis başkanı ve üyeleri il genel sekreteri ve yardımcıları tarafından verildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.