ARABASIYLA KAYBOLAN ŞOFÖRDEN HABER ALINAMIYOR

Tarih : 2008-11-05 / Kategori : Genel Haber

   Iğdır’ın merkeze bağlı Yaycı köyü nüfusuna kayıtlı 37 yaşındaki evli midibüs taşımacılığı yapan Abbas Akakoç’tan 4 gündür haber alınamıyor.

Geçtiğimiz hafta Cuma günü evinden ekmek almak için çıkan Abbas Akakoç’un kayıplara karışması ailesini de yasa boğdu. Eşi Nurhayat, “Abbas eve geldi yemek yiyecektik fakat ekmek yoktu ekmek almak için arabasıyla evden çıktı yaklaşık yarım saat sonra bir telefon geldi yenge biz Abbas dayımla sanayide bir işimiz var gidip geleceğiz dedi bende telefonu eşime vermesini söyledim eşimle konuştum oda yarım saate gelirim sen yemeği hazırla dedi. Abbas gecikince bende merak edip tekrar aradım fakat telefonu çalıyordu ama açmıyordu bende Yaycı köyündeki Kayın Pederimi aradım bir gün sonra Kağızman Akçay Karakoluna yakın yerde aracın uçuruma düştüğü
ve içerisinde Eşime ait ayakkabısı, ceketi ve cep telefonu olduğunu öğrendik.” Kaybolan Abbas Akakoç’un Babası 78 yaşındaki Yahya Akakoç “ben olayı duyunca Kağızman’a doğru yola çıktım Akçay Karakolundaki Görevli askerler bu aracın dün gece dur ihtarına uymayarak kaçtığını söylediler daha sonra Kağızman Bölge Trafiğine gittim oğluma ait aracın vinçle alınarak Karakola çekildiğini gördüm İfademizi aldılar size daha sonra haber vereceğiz dediler bende oradan ayrıldım bizim hiçbir kimseyle bir husumetimiz yok oğlum zararsın bir insandır oraya niye gittiğini bilmiyorum ancak zorla götürülmüş olabilir oğlumun ölü yâda diri bulunmasını istiyoruz” dedi. 16 çocuk babası Yahya Akakoç ve 76 yaşındaki eşi Laçın Akakoç ile gelinleri kaybolan şoförün eşi Nurhayat, ümitle beklemektedirler.
    Hatta parasızlıktan resmi nikâhlarını da bu pazartesi vakıf tarafından yapılması için müracaatta bulunmuşlardı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.