"SİYASET KÜRSÜSÜNDE BENDE VARIM " HİTABET YARIŞMASI YAPILDI

Tarih : 2008-11-08 / Kategori : Genel Haber

    Ak Parti Genel Merkez kadın kolları başkanlığı tarafından Siyasette kürsüsünde bende varım hitabet yarışması düzenledi.
   

Yarışmanın genel konusu; Göç, Aile içi şiddet,Küreselleşme, Çevre ve Enerji verimliliği, Modernleşme ve kadın, İnsan hakları, Medeniyetlerle ittifak, Kadının siyasi katılımı, Fırsat eşitliliği gibi konularda Zeynep Balamir Ateş, Nursel Dalkılıç, Fatma Karaçan,Fatma Tabarru, Halide Sultan Akyen, katıldı.
Yarışmada birinci olan Zeynep Balamir Ateş”Dünyada küreselleşme konulu hitabet yarışmasında Ankara’ya giderek ilk üçe girmek için  5 günlük bir programa katılacak.
AKP Kadın Kolları Başkanı Hatice Bakış” Hepimiz birer fert olarak toplumsal hayata iletişim kurarak katılırız. Duygumuzu düşüncemizi iletişim kanalları ile aktarırız. Hele ki bu iletişimi bir topluluk karşısında kuracaksak kendimizi doğru ifade edebilmek için mutlaka bilgiye ve sunuma ilişkin tekniklere ihtiyacımız vardır. Öte yandan doğrudan ya da dolaylı olarak hepimiz siyasetin içindeyiz. Çünkü siyaset hayatın kendisidir”dedi.
     Iğdır AKP  İlçe başkanı Kurban Oluz” Düzenlenen yarışmada öncelikli hedef kadınların hitabetinin güçlendirilmesi, güncel meseleler üzerinde daha etkin fikirler yürütebilmeleri, kadınların siyasete ve güncel meselelere bakış açılarının daha geniş bir yelpazeye aktarılması ve yansıtılması düşünülmektedir" dedi. Oluz”Kadınlar siyasetin olmazsa olmazıdır” dedi.
    Iğdır Millet Vekili Ali Güner” Biz AKP olarak Kadın eşitliğine önem veriyoruz Dini, inancı, Görüşü ne olursa olsun ayrım yapmıyoruz.
 Güner” Biz ülkeye hizmet için varız yollarımızda traktörle ulaşım sağlayamazken şimdi taksiyle gidiyoruz, hava alanımız yapılıyor, Okullarımızda 60 öğrenci aynı anda ders işliyorsa şimdi 20 öğrenci ders işliyor,en önemlisi aile hekimliğine geçiyoruz bu bizim için büyük bir başarı, AKP’nin özelliği batıda ne varsa doğuda da o” vardır.
Güner”Başı kapalı bayan var çok çalışkan ödül alıyor ama çıkıp kürsüden onu alamıyor bunları aşmalıyız şu bu diye ayırmayalım kardeş gibi olalım.  Bize taş atarsa bir yerimiz acıyacak ama onlarda bizim kardeşimiz bize taş atınca bizde onlara gül atalım dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.