ALAGÖZ HOLDİNG MASTERLER

Tarih : 2022-08-26 / Kategori : Spor

ALAGÖZ HOLDİNG MASTERLER

 

Antalya’da Düzenlenin Masterler ve Veteranlar Türkiye şampiyonu olan Iğdır Bahar Gençlikspor  Alagöz Holding bünyesine dahil olarak Alagöz Holding Masterler oldu.

Masterler ve Veteranlar Bölge Temsilcisi Ali Kazan konuyla alakalı yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Mayıs ayında Antalya’da yapılan Masterler ve Veteranlar Türkiye şampiyonasına katılarak Türkiye kupasının sahibi olan Bahar Gençlik Veteranlar, İş İnsanı, Alagöz Holding FK Başkanı Cantürk Alagöz’ün katkıları ile Türkiye şampiyonu olmuştu. Şimdi de Süper Kupa müsabakalarına katılmak için 10 Eylül’de Ordu ilimizde süper kupa final maçına çıkaktır. Bundan sonra ki sportif faaliyetlerine Alagöz Holding Masterler olarak devam edecektir.  Bizleri her daim destekleyen Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Alagöz Holding FK Başkanı Cantürk Alagöz’e şehrimize verdiği katkılardan ötürü sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Iğdır’da başta futbol olmak üzere başarılı futbolcuları bünyesine dahil eden, sporu teşvik edip, sporcuları ödüllendiren değerli iş insanı Cantürk Alagöz’ü katkılarından ötürü kutluyoruz.Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.