SOSYAL MEDYADAN SOSYAL MEYDANA!

Tarih : 2022-08-29 / Kategori : Spor

SOSYAL MEDYADAN SOSYAL MEYDANA!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce 81 ilde hayata geçirilen “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana” projesi’nin final etkinlikleri Atatürk Caddesi Zübeydehanım bulvarı Yeraltı çarşısı üzerinde gerçekleşti.
 

Proje kapsamında bir araya gelen gençler, cep telefonlarını bir kenara bırakarak, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere katılma şansını yakaladılar.
Proje kapsamında gerçekleştirilen etkinlik büyük ilgi gördü.
Açılan Stantlarda zeka oyunları, masa tenisi, yüz boyama, ebru sanatı ve müzik gibi çeşitli etkinlikler düzenledi.
Her yaştan insanın katıldığı projede Sosyal medya bağımlılığına dikkat çekilerek gençlerin meydana çekilmesinin amaçlandığı bu projede gençler cep telefonlarını bir kenara bırakarak Sosyal, kültürel ve sportif etkinlikte yer aldılar.
Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, Bakanlığımızın “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana” projesi kapsamında Iğdırlı gençlerimizi meydanlarda bir araya getirdik. Keyifli anlara sahne olan  sportif ve kültürel etkinliklerimize katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz. Değerli Gençler Meydanlar Sizin ile Güzel”şeklinde konuştu.
Etkinliğe Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer,  KYK Yurt hizmetleri Müdürü Erol Bayat,  Şube Müdürleri, gençler ve vatandaşlar katıldı.Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
SOSYAL MEDYADAN SOSYAL MEYDANA! SOSYAL MEDYADAN SOSYAL MEYDANA! SOSYAL MEDYADAN SOSYAL MEYDANA! SOSYAL MEDYADAN SOSYAL MEYDANA!

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.