Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri Her Yerde

Tarih : 2022-10-06 / Kategori : Spor

Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri Her Yerde

Damla Gönüllülük Hareketi projesi kapsamında ilimize gelen gönüllü gençler, Gençlik ve Spor il müdürü Yusuf ÇEBİ’yi mamamında ziyaret ederek yapılacak faaliyetler hakkında istişare ettiler.
Gençlik ve Spor il müdürü Yusuf ÇEBİ’ Anlamlı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Damla Gönüllülük Hareketi gençlerine proje ve çalışmalarında başarılar diledi.
 

HER CANLIYA DOKUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Gençlik merkezi Damla Gönüllülük Hareketi gençleri  4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü” dolayısıyla farkındalık etkinlikleri gerçekleştirdi.
Sahipsiz hayvanların bir gün değil her gün korunması gerektiğini dile getiren Gençlik merkezi Damla Gönüllülük Hareketi gençleri sokaklara mama ve su kapları bırakarak Bizlere emanet olan bu can dostlarımız için evlerinizin, kapılarımızın önüne bir kap su, bir kap mama koymayı lütfen unutmayalım. Dünyada canlılarla birlikte yaşamayı öğrenmeliyiz.” dediler.
 
SICAK ÇAY SOHBETİNDE PROJELER ANLATILDI
Damla Gönüllülük Hareketi Gençleri Kahvelerde vatandaşlarla bir araya geldi.
Damla Gönüllülük Hareketi ekibi, şehrimizde esnaflar ve vatandaşlarımızla çay içerek yapılacak çalışmaları paylaştılar.
 
MEZARLIK TEMİZLENDİ DUALAR OKUNDU
Damla Gönüllülük Hareketi kapsamında ilimize gelen gönüllü gençler Asri Mezarlığını ve Şehit mezarlarında çevre düzenlemesi ve çevreyi temizleyerek dualar 
okudular. Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri Her Yerde Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri Her Yerde Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri Her Yerde Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri Her Yerde

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.