Alagöz Holding Iğdır FK Başkanı Cantürk ALAGÖZ’ Basın Açıklaması Gerçekleştirdi

Tarih : 2022-10-17 / Kategori : Spor

Alagöz Holding Iğdır FK Başkanı  Cantürk ALAGÖZ’ Basın Açıklaması Gerçekleştirdi

Alagöz Holding Iğdır FK Başkanı  Cantürk ALAGÖZ yapmış olduğu basın açıklamasında şunları kaydetti;  “Sevgili Iğdırspor gönüllüleri, sporsever bir Iğdır’lı olarak, memleketimin takımına yaptığım yatırımlarla Türkiye’de konuşulan bir kulüp haline getirmek en büyük amacım. Bunun için, her yerde her şekilde gece gündüz mücadele ediyorum. Geçtiğimiz sezon, uzun yılların ardından takımımız ilk kez profesyonel ligde mücadele etti. İstenilen başlangıcı yapamasak da devam eden süreçte, geriden gelerek çizdiği başarılı grafikle zirveye ortak oldu ve üst lige çıkma hakkını penaltılar sonunda kaçırdı.
 

Yaşadığımız puan kayıplarının, saha içinde ve dışında emek veren herkesi ve taraftarı üzdüğünü biliyorum. Ne yazık ki akıl mantıkla izah edemediğimiz öyle şanssızlıklar yaşıyoruz  ki anlamak mümkün olmuyor. Başarıya odaklanmış insanlar daha çok istiyor, bir an önce istiyor.  Ben de aynısını istiyorum ama kalıcı, sürekliliği olacak; temeli sağlam unsurlar ile bunu başarabilirsek asıl başarıya ulaşmış olacağız. Bu yüzdendir ki 1 yıllık bir sürede 5 yıla sığmayacak yatırımlar yaptık. Her alanda güzel memleketim için ne gerekirse de yapacağım. Iğdır’lı olma duygusunu gücüm yettiğince en yükseğe çıkarmak tek hedefim. Daha önce de söylediğim gibi istikrar olmayan bir yerde uzun vadeli başarılar olmamıştır, olmayacaktır. 
Herkesin takımdan beklentisini anlıyorum. Şampiyonluk beklentisiyle yola çıkan birçok takım var. Ancak, dünyanın her yerinde hedefe birlikteliğini çabuk sağlayan veya bozmayan takımlar ulaşabiliyor. Hedefini belirlediğimiz projeye güvenmeye devam edeceğimin bilinmesini istiyorum. Başarının ancak böyle geleceğine inanıyorum. Günübirlik, haftalık hedefler ile geleceği kazanamayız. 

Bu kulübün, bu şehrin başarısı için ne gerekirse onun yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın. Bu yolda engel olan her şey, her unsur ile mücadele ediyoruz. Çok kolay olmadığının bilinmesini istiyorum. Hedefin Iğdır’ın başarısı olduğu bir yerde gerekiyorsa başarı için hoca, oyuncu, yönetici, başkan herkes gider bundan kimsenin şüphesi olmasın.” Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.