MHP Milletvekili Adayı Çeçen Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Tarih : 2023-04-01 / Kategori : Siyaset

MHP Milletvekili Adayı Çeçen Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

          MHP  Iğdır Milletvekili Adayı A. Muharrem Çeçen, seçim çalışmalarını sürdürüyor.
              14 Mayıs seçimleri öncesi parti çalışmalarına devam eden MHP Iğdır Milletvekili Adayı A.Muharrem Çeçen , sivil toplum kuruluşlarını  gezerek  görüş alışverişinde bulunuyor.

      

      Muharrem Çeçen, "Milletimiz ve ülkemizin bekası için yola çıktık. Türkiye'nin üç ülkeye sınır şehri Iğdır’dır. Hemşerilerimizin liderimiz Devlet Bahçeli ve partimize olan sevgisi, ilgisi bizleri de memnun ediyor. Seçim vaatlerimizi anlatarak yöneltilen soruları yanıtlıyoruz. İnşallah bu seçimde Iğdır'dan alacağımız yüksek oylarla TBMM'de yer alacağız" dedi.
              MHP Iğdır Milletvekili aday adayı Muharrem Çeçen, beraberindeki heyetle MHP Iğdır İl Başkanlığı, Ülkü Ocakları İl Başkanlığına ve Melekli Belediye başkanlığına ziyarette bulundu.
           Çeçen, Aday belli, karar net! “ Iğdır’ı yönetmeye değil, Iğdır halkının hizmetkarı olmaya talibim. Çünkü bizi seçecek olan bu halka ancak hizmetkar olunur"dedi. Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
MHP Milletvekili Adayı Çeçen Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor MHP Milletvekili Adayı Çeçen Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor MHP Milletvekili Adayı Çeçen Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor MHP Milletvekili Adayı Çeçen Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.