İYİ PARTİ ADAYLARI KEREM KARABULUT VE TANER BAŞARAN IĞDIR’A GELDİ

Tarih : 2023-04-16 / Kategori : Siyaset

İYİ PARTİ ADAYLARI KEREM KARABULUT VE TANER BAŞARAN IĞDIR’A GELDİ

14 Mart Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için partiler adaylarını belirledikten sonra saha çalışmasına başladılar.

Adaylarını belirleyen partiler yine her zaman olduğu gibi görkemli konvoylarla Iğdır’a giriş yaparak seçim startlarını vermiş oldular.

İYİ Parti Iğdır birinci sıra adayı Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Kerem Karabulut ile ikinci sıra adayı Diş Hekimi Taner Başaran taraftarlarının katılımı ile Iğdır’a geldiler ve seçim çalışmasına başladılar.

İYİ Parti Adayları Prof. Dr. Kerem Karabulut ve Taner Başaran ilk olarak il binasını ziyaret edip il başkanı Fuat Ata ve yönetimi ile bir süre sohbet ettiler. Ardından Iğdır şehir merkezi ve ilçe gezilerine çıktılar.

İYİ Parti adayı Kerem Karabulut şehir turu yaptıktan sonra yaptığı açıklamada; “Zahmet çekip bizlere güç veren cesur yürekli insanlarımız, Iğdır, Tuzluca, Aralık, Karakoyunlu, Melekli’den ve tüm köylerimizden buraya kadar gelen dostlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Siyasetin kuralı böyle yoruldunuz hakkınızı helal edin. Çıkmış olduğumuz bu hak yolda dayanışma içerisinde olursak başaracağız. Yıllardır Iğdır’a eğitim yönünde hizmetler vermekte, binlerce öğrencinin iktisat alanında yetişmesine eğitimci olarak katkıda bulunmaktayım. İnanmadığım hiçbir işe adım atmam. Çıktığımız bu yolda başarı hepimizin olacaktır.” Dedi. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.