MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI IĞDIR’A GELDİ, SEÇİM OFİSLERİNİN AÇILIŞINI YAPTILAR

Tarih : 2023-04-16 / Kategori : Siyaset

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI IĞDIR’A GELDİ, SEÇİM OFİSLERİNİN AÇILIŞINI YAPTILAR

MHP’nin Iğdır Milletvekili adayı Yaşar Karadağ ile İbrahim Dizman bugün konvoy eşliğinde Iğdır’a geldiler ve Vali yolunda bulunan iki seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdiler.

Milletvekili Yaşar Karadağ ve İbrahim Dizman seçim ofislerinin açılışında birer konuşma yaptılar. Milletvekili Yaşar Karadağ konuşmasında şöyle dedi: “Görev yaptığım süre içerisinde gece gündüz demeden çalışmalarımı sürdürdüm. Binlerce gencimizi işe yerleştirdim. Kapımız herkese açıktı, kapımızı çalan herkese elimizden gelen her türlü desteği verdim. Boğazımdan haram lokma geçmedi.  Bakmayın öyle gazete müsveddelerinde karalama yapılmasına, bizler her zaman halkımızın yanında olduk 14 Mayıs’tan sonra da yanında olacağız. Biliyorsunuz ülkemiz büyük bir deprem afeti yaşadı. Bu sebeple genel başkanımızın talimatları ile daha sakin bir seçim kampanyası yürütmekteyiz. Hepinizi Salon Alyans’ta düzenlediğimiz iftar programına davet ediyoruz.” Dedi.

Açılışa katılan kalabalık topluca iftar yemeğine geçti ve yemekte de katılımcılara konuşmalar yapıldı. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.