AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI CANTÜRK ALAGÖZ YARIN IĞDIR'A GELİYOR

Tarih : 2023-04-17 / Kategori : Siyaset

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI CANTÜRK ALAGÖZ YARIN IĞDIR'A GELİYOR

             Ak Parti İl başkanı Ali Kemal Ayaz, Ak parti Milletvekili adayı Cantürk Alagöz’ün yarın 18 Nisan Salı günü Iğdır’a geleceğini belirterek halkımızı Milletvekili adayımız Cantürk Alagöz’ü saat 12.00 de havaalanında karşılamaya davet ediyorum. ”dedi.
          

   Ayaz yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: "Türkiye Yüzyılı için doğru zaman doğru adam" ve "Doğru adımlarla yola devam" ilkesi doğrultusunda; "Kalbimizden inancı, yüreğimizden cesareti, bileğimizden gücü, sırtımızdan teri hiç eksik etmeden durmaksızın çalışacağız. Bu memleket için doğru işler yapacağız, doğru olacağız" inancında; Güneşin Türkiye’mize doğduğu ilk Kent Iğdır’dan güneş gibi kalbimizi ısıtacak, memleket sevdalısı AK PARTİ Iğdır Milletvekili Adayımız Sayın Cantürk ALAGÖZ, 18 Nisan 2023 Günü saat 12.00’de Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı’nda olacaktır. Hep birlikte, gönül dostlarıyla, Iğdır Sevdalısı Sayın Cantürk ALAGÖZ’ü karşılayacağız. Alagöz’üm Iğdır’ımıza Hoş Geldin”
             Havaalanında karşılama dan sonra parti binasına gelerek partilerle görüşecek seçim çalışmalarına başlayacak.”dedi...Haber: Ali Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.