Secim çalışmaları sürdüren Alagöz'e Ata Ocağından tam destek

Tarih : 2023-04-19 / Kategori : Siyaset

Secim çalışmaları sürdüren Alagöz'e Ata Ocağından tam destek

AK Parti Iğdır 28. dönem milletvekili adayı Cantürk Alagöz, seçim çalışmalarına hızlı başladığı Baba Ocağından tam destek aldı.  

Alagöz, seçim çalışmaları kapsamında doğduğu köy olan Gökçeli köyünde dost akrabalarıyla bir araya geldi.
Burada kurbanlar kesilerek karşılanan Alagöz, köy aşevinde hasret giderdi ve hatıra fotoğrafları çektirdi. 
Daha sonra beraberindekilerle köy kabristanına giden Alagöz, ölmüşlerin ruhlarına dualar okudu, mezarlıktaki şehitliği ziyaret etti.
Karakoyunlu ilçesinde de birçok noktada kurbanlar kesilerek ve büyük sevgiyle karşılan Alagöz, ilçedeki esnafı tek dolaşarak sorunlarını dinledi. 
Ziyarette CHP ilçe Başkanı Cafer Dalga’nın ilçelerindeki sulama sorununu çözülmesi karşılığında, kendisini destekleyeceğini ve etkili olduğu 540 oyu Ak Parti’den yana kullandıracağı isteği üzerine, Alagöz, sorun çözeceği sözünü vererek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Oyunuz sizindir, kime vereceğiniz konusunda tercih yine sizindir. Fakat su sorunu Karakoyunlu çiftçinin sorunu değil, su benim şahsi sorunumdur. Yarın itibarıyla ilçede 2 sondaj çalışması başlatacağız, vatandaşların öneri üzerine, 1 kilometrelik sulama kanalı ile ilgili çalışma başlattık, uygun çözüm bulunduğunda onu da çözeceğiz.“
Esnaf ziyaretinin ardından Cantürk Alagöz ve beraberindeki heyete Milliyetçi Hareket Partisi Karakoyunlu belediyesini ziyaret etti.Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.