Ak Parti Milletvekili Adayları Cantürk Alagöz ve Ahmet Tutulmaz partiler ve vatandaşlarla bayramlaştı

Tarih : 2023-04-23 / Kategori : Siyaset

Ak Parti Milletvekili Adayları Cantürk Alagöz ve  Ahmet Tutulmaz  partiler ve vatandaşlarla bayramlaştı

Ak Parti Milletvekili Adayı Cantürk Alagöz, ve Tutulmaz, Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, İl teşkilat ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek partililerle bayramlaştı.
 

Önce İl teşkilat binasında partililerle bayramlaşan Alagöz ve Tutulmaz, daha sonra kalabalık partili gurupla Tansu Çiller Caddesinde üzerinde yürüyerek Valilik yolunda partisinin seçim bürosunu ziyaret ederek buradaki bayram programına katıldı.
 

Alagöz, sırasıyla Tuzluca, Aralık ve Karakoyunlu ilçelerine giderek buradaki vatandaşlar ve partilerle bayramlaştı.
Vatandaşlara hitap eden Alagöz, vatandaşların bayramını kutlayarak, bayramın çoluğumuzla çocuğumuzla huzur dolu gönler getirmesi temennisinde bulunarak, “Ben normal de heyecanlanmayan birisiyim ama, Iğdır’da sizlerin karşısında sanırım sevgiden dolayı çok heyecanlanıyorum. Şuna inanıyorum ki yüreklerimiz bir olursa, her günümüz bayram sevinci gibi olur. Ben şahsım olarak şunun sözünü veriyorum; ömrüm yettiği sürece, nefesim yettiği sürece, her günümü Iğdır için harcayacağım. Buradaki her evlat benim evladım kadar değerlidir.  Az önce girişte bir çocuk bana öyle sarıldı ki bunun tarifi olamaz benim kalbimin yağları eridi.  Dolaysıyla büyüklerimin evladıyım, yaşıtlarımın kardeşiyim, küçüklerinin abisiyim, sürekli her zaman sizlerin yanında olacağım, vaktim yok bahanesi asla olmayacak, Iğdır Türkiye’nin en güzel şehri olacağına burada sizlere söz veriyorum.” dedi.Haber: Ali Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.