Ak Parti Milletvekili Adayı Alagöz’ün seçim çalışmalarına yoğun şeklide devem ediyor

Tarih : 2023-04-24 / Kategori : Siyaset

Ak Parti Milletvekili Adayı Alagöz’ün seçim çalışmalarına yoğun şeklide devem ediyor

Seçim çalışmalarına kent merkezinde devem eden Ak Parti Milletvekili Adayı Cantürk Alagöz, kanaat önderlerini işletmelerinde ziyaret ederek, birtakım temaslarda bulundu.

Daha sonra Alagöz Karasu Cami, Küllük ve Yaycı köylerindeki taziye evlerine giderek buradaki vatandaşlara başsağlığı diledi. 
Buradaki programın ardından Anatolia Düğün Salonun’da Özgüç ve Kumru Güneş çiftlerin düğün törenleri katıldı. 
  Kalabalık bir genç gurubu Valilik yolundaki seçim bürosuna geçen Alagöz’ü büyük sevgi seliyle karışılarak omuzlarında taşıdı.
Gençlere hitaben konuşmasında Alagöz, inanılmaz gurur verici bir ortamda olduğunu belirterek, “Bu gurur verici sevgi görmek ve buna kayıtsız kalmak, buna duyarsız kalmak mümkün değildir. Bende Allah nasıp ederse sizin bu sevgini size hizmet ederek ödeyecem ve hizmeti zirvede yapacam, buna emin olun. Siyasete girerken tereddüt ediyordum, ama sizleri gördüğümde iyi ki kabul etmişim, iyi ki sizlerin milletvekili adayı olmuşum diyorum. Şurada şu sözü veriyorum; Iğdır’da tek bir gencimiz işsiz kalmayacaktır, eğer bir gencimiz işsiz kalırsa bunun vebalı benim boynumun borcu olsun. “dedi.
     Haber: Ali Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.