Alagöz: "Tuzluca'ya Meslek Yüksekokulunu Hibe Edeceğim"

Tarih : 2023-04-24 / Kategori : Siyaset

Alagöz:


AK Parti Iğdır Milletvekili adayı Cantürk Alagöz, Tuzluca ilçesinde coşkulu bir şekilde karşılandı.
 
Cantürk Alagöz’ün Tuzluca ziyaretine AK Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, AK Parti Iğdır eski milletvekili Nurettin Aras, Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan, parti teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.

Önce esnafı gezen Cantürk Alagöz için Tuzlucalı vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, kurban kestiler.

Daha sonra ise salon toplantısına geçildi. Toplantıda ilk olarak söz alan Belediye Başkanı A. Sait Sadrettin Türkan, Tuzlucalılar olarak Cantürk Alagöz’ün yanında olduklarını ve sonuna kadar kendisini destekleyeceklerini dile getirdi.

        NURETTİN ARAS: “IĞDIR’DA BİRLİĞİN ADRESİ CANTÜRK ALAGÖZ’DÜR”
        Başkan Türkan’dan sonra söz alan AK Parti Iğdır eski milletvekili Nurettin Aras, “Tuzluca’da Tuzluca’nın yiğit insanlarıyla birlikte olmak gerçekten çok güzel. Tuzlucalılar hizmetin nereden geleceğini de birliğin de nerede olduğunu çok iyi bilirler. Iğdır kimle kazanacak? Ona bakalım lütfen. Çocuklarımızın istikballerini, eğitimlerini düşünelim. Çocuklarımızın önemli ölçüde şu anda işsizdir. Bize her gün onlarca işsiz insanlarımızın talepleri geliyor. Ben Iğdır’da yaşıyorum. Buranın sıkıntısını çok iyi biliyorum. Ben bu ıstırabı görüyorum. Lütfen Cantürk Başkanımıza sahip çıkalım” dedi.

     İL BAŞKANI ALİ KEMAL AYAZ: “YAPMAMIZ GEREKEN YATIRIMLAR İÇİN MİLLETVEKİLİNE İHTİYACIMIZ VAR”
     Nurettin Aras’tan söz alan AK Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, “Üç yıllık görev süremizde Iğdır’da nereye gitsek şehrimizin birçok eksiği vardı. Vatandaş bizden bu sorunların çözülmesini istiyordu. Tuzluca’da da birçok eksiğimiz vardı. Dere ıslahı, doğalgaz ve hastane eksikleri söylendi. Bunları hallettik. Sonra buradaki kanaat önderleriyle görüşmemde hep göletleri sordular. Biz de hepsini çıkarttık. Hepsinin ihalesi yapılacak. Bu yatırımların bedeli yaklaşık 500 milyon TL’dir. Biz üç yıllık süreçte gerçekten çok zorlandık. Her zaman Iğdır’da dillerde olan bir söz vardır: ‘Iğdır’ın sahibi yok’. Gerçekten bu söz doğru. Iğdır’ın Ankara’da sahibi yok. Ben her zaman Ankara’ya gittiğimde bir randevu için günlerce bekledim. Bunun sebebi de bizim orada bir milletvekilimizin olmamasıdır. Yatırımların hızlı şekilde gelmesi ve Iğdır’ın daha fazla gelişmesi için hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız. Siz elinizden geleni yapacaksınız ve gönlü Ağrı Dağı kadar büyük Cantürk Alagöz milletvekilimiz olacak. Cantürk Alagöz’ün yaptıkları yapacaklarının teminatıdır” şeklinde konuştu.  

          CANTÜRK ALAGÖZ: ”IĞDIR’IN SAĞLIK MESELESİ KÖKÜNDEN ÇÖZÜLECEK”
          Yoğun kalabalığın alkışlarıyla konuşmasına başlayan Milletvekili adayı Cantürk Alagöz, “Iğdır’da seçim çalışmalarına başladığım ilk gün de söyledim. Ben politikayı, siyaseti beceremem. Ancak Iğdır’daki bu ilgi ve sevgiyi gördükten sonra iyi ki siyasete girmeyi kabul etmişim diyorum. İyi ki kabul etmişim ki size hizmet edeceğim. Şimdi bakıyorum Iğdır’ın bir sürü eksiği var. Ben Iğdır’ın bu sorunlarını çözmek için hizmet etmezsem Allah’a bunun hesabını veremem. Zaman zaman şunu duyuyorum: Cantürk Alagöz’ün vekilliğe ihtiyacı mı var? Benim maddi olarak milletvekilliğine bir ihtiyacım yok. Ama sizlere hizmet ettikten sonra dualarınıza ve arkamda desteğinize ihtiyacım var. Ben Allah için elimden geleni sonuna kadar yapacağım. Ama sizlerin desteğini istiyorum. Diğer partilerden aday olan diğer insanların hepsi başımızın tacı. Bizim amacımız bu harika evlatlarımıza güzel bir gelecek bırakmaktır. Sizden ricam kendi evlatlarınız için doğru yerde olun. Politikacılar şimdiye kadar size hep vaatlerde bulundular. İyi niyetlerinden kesinlikle şüphemiz yok. Ancak bu şehirde çoğu vaatler yerine getirilmedi. Benim bir huyum var. Ben bir işi sonuna getirmeyene kadar uyumam. O yüzden beni bir yerde uyurken göremezler. Tuzluca’nın bir yüksekokula ihtiyaç var. Önümüzdeki yıla kadar yüksekokul burada yapılacak. Bunun sözünü veriyorum. Kendim yapıp hibe edeceğim. Ben Iğdırspor’un tesislerini ve stadını yaparak Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Muharrem Kasapoğlu bana dedi ki: ‘Stat, tesis yapmak senin işin değil. Sen takımınla ilgilen. Tesisleri biz yapalım’ Ben de ona dedim ki: ‘Siz yapana kadar iki yıl geçer. Bu iki yılda takımı buraya getiremeyiz. Sonra ben kendim yaptım bitirdim. Dolayısıyla Yüksekokul meselesini dert etmeyin. Her türlü yapılacaktır. Asıl sorun sağlık sorunudur. Iğdır’dan çevre illere sabahın erken saatlerinde kalkıp insanlar gidiyor. 2023 yılında olacak iş değil. Ben size söz veriyorum. Üniversite hastanesi mi olur, Araştırma hastanesi mi olur bilemem ancak neye mal olursa olsun kendim yapıp bu sorunu halledeceğim. Seçimden sonra Iğdır’da en az 5 adet danışman alacağım. Bu danışmanlara siz gitmeyeceksiniz. Onlar size gelecek. Sizin isteklerinizi, ihtiyaçlarınızı soracaklar. Bu danışmanlar sizlerin sorunlarınızı çözecek, çözemediği takdirde görevinden ayrılacak. Ayrıca sizden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için de destek istiyorum. Çünkü benim tek başıma seçimi kazanmamın bir anlamı olmayacak. Devletin gücü yoksa yapacaklarımız sınırlı olacaktır. Şahsi kızgınlıklarımızı, meselelerimizi bir kenara bırakalım. Memleketimiz için birlik olalım” diye konuştu. Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
Alagöz: Alagöz: Alagöz: Alagöz:

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.