Muhtarlar; Birliğin Adresi Cantürk Alagöz’dür Dediler

Tarih : 2023-04-25 / Kategori : Siyaset

Muhtarlar; Birliğin Adresi Cantürk Alagöz’dür Dediler

Alagöz “Ben önce Allaha güveniyorum. Beni hiç darda koymadı. Bu milleti de darda koymayacak.” dedi.  

        Ak Parti Milletvekili Adayı Cantürk Alagöz, Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, geçmiş dönem Belediye Başkanı Nurettin Aras, Belediye Başkan Yardımcısı Ferdi Turan, Iğdır merkez ve ilçe muhtarlarıyla bir araya geldi.
 
         Kahvaltılı toplantıda konuşan Karakoyunlu İlçe ve Köyleri Muhtarlar Derneği Başkanı Caner Aydın, Bugün burada toplanmamızın nedeni Cantürk Alagöz’ü iki yıldır tanıyoruz. Daha öncede tanıyanlar var aramızda. Iğdır’da Cantürk Alagöz’ü muhtarlar olarak değerlendirdik. Ayrım yapmayan birlik ve beraberliği sağlayan, okullar yapan, sondajlar yapan, Iğdır Sporu canlandıran, Diş Fakültesi yapan, Fabrikalar yapan her kesimde ayrım yapmadan her kesimin yarasına merhem olan büyük bir başkanımızdır. İş dünyasında çok tanınan Futbol camiasında çok tanınan ve Iğdır’daki işsizlerimize iş taahhüt edecek bir başkanımızdır. Iğdırlılar olarak Cantürk Başkanımızı kaybetmemeliyiz. Bugün burada olduğu gibi 14 Mayısta da birlik ve beraberlik içinde olarak Cantürk Alagöz’ü Iğdır Milletvekili olarak inşallah Ankara’ya göndereceğiz. Iğdır’ımızın sorunları çok Iğdır’ımızda tarım sorunu var. Sanayi sorunu var. Su sorunumuz var. Sağlık sorunlarımız, Hastane sorunlarımız var. İşsizlik sorunumuz var ve tüm bu saydıklarımı çözecek tek bir kişi var oda Cantürk Alagöz’dür. Sayın başkanımızla ilk kez bir araya geldik çünkü saymış olduğumuz sorunların çözümü için bir araya geldik. Buradan Tüm Iğdır halkına sesleniyorum aklın yolu birdir. Bizlerde doğru yolu Cantürk Alagöz ile gördük. Misal Caner Aydını vekil olarak seçtik Ankara’ya gönderdik Caner Aydın işadamlarıyla tanışana kadar Ankara’dan hizmet getirene kadar. Bir bakmışız yeni bir seçim gelmiş çatmış… 5 yıl boşa geçti. Ama Cantürk Alagöz her alanda kendi gücüyle bizim sorunlarımıza kendi imkanlarıyla bizim sorunlarımıza çözüm önerileri sunmuş birisidir. İlimize yapmış oldukları yatırımlar ortadadır. Böylelikle Muhtarlar olarak kararımız Cantürk Alagöz’dür. 14 Mayıs’ta da Iğdır’ımızın Milletvekilidir.“ dedi.
 
              Daha sonra konuşan Ak Parti Milletvekili Adayı Cantürk Alagöz; “Sizleri buraya kadar yordum hakkınızı helal edin. Sayın Caner Muhtarımız konuşunca aklımdan yüz tane  konu geçti o kadar konu var ki birini atlasak olmayacak. Şimdi memlekette o kadar sorun var ki bunu üç beş dakikada üç beş kelimeyle anlatmak çok zor. Dolaysıyla temel konulardan söyleyeyim Cantürk’ü iki yıldır tanıyoruz  dedi. Aslında ben uzun süredir buradayım. Iğdır spor başkanı olmam vesilesi ile insanlar ismimi duymaya başladı. Ben daha önce Iğdır’dan gelen her soruna yardımcı olmaya çalışan bir kardeşinizim. Ben sizin bir evladınızım. Tek niyetim buraya hizmet etmek. Yüzlerce binlerce işimin arasında yüreğimi buraya koymuşum. Bizim sevdamız Iğdır. Iğdır için benim elimden ne gelirse ömrümün sonuna kadar yapacağım. Huzurlarınız da da sözünü veriyorum. İşi vaat gibi konuşulsun istemiyorum. Şunu yapacağım bunu yapacağım diye değil. Ben şahsım adına söyleyeyim son iki yıldır yaptıklarım ortada, şunu gördüm beş günde işsizlik hat safha da her gelen iş soruyor, iş istiyor. Şu an şehrin imkanları buna müsait değil benin birkaç tesisim var oraya yönlendirmeye çalışıyorum. Şu an da bu üç beş kişiyle olmayacak, şu anda ulaşanlar için ayrı ulaşamayanlar için çözüm bulmak lazım. Ben arkadaşlara iki yılda burada işsizlik bırakmayacağım dedim. Biri beni uyardı başkanım dar zamanda söylüyorsun sonra iki yılda bunu bitiremeyiz. Mahcup olmayalım. Dedim ki biz yine iki yılda bunu bitiririz. Özellikle İnsanların buradan kalkıp Erzurum’a, Van’a gitmesi kabul edilir değil ben bunu söyleyeyim. Ak Parti hükümeti sağlık alanında büyük yatırımlar yaptı, Iğdır’a da yapıldı ama bu yeterli değil. Tam donanımlı Araştırma hastanesi mi olur Üniversite hastanesi mi olur.  En kısa sürede ilk görevimin bu olduğunu da söyleyeyim. Sayın başkanım dedi ki, devlet olarak yapamasak ta, kendi cebinden yapacak, evet yapamasam kendi cebimden yapacağım. Bu şehrin her bireyi her insanı onurludur şereflidir. Şerefimle söz veriyorum. Ölene kadar sizin yanınızdayım.” dedi.
 
            Muhtarlar; “Özellikle önem arz eden sulama sorunu konusunu dile getirerek çözüm için Alagöz’den destek istediler. Ve sonuna kadar Cantürk vekilimizin yanındayız.” dediler.  
 
           Ak Parti Milletvekili Adayı Cantürk Alagöz; “Su sorununu çözeceğiz. Barajlar içinde ayrı görüşmeler gerçekleştireceğiz. Sondaj konusu geçici bir çözüm zaten, bundan birinin başı yandı zaten. Sondaj sorununu çözmek için bir projem var. Güneş enerjisi ile çiftçi tarlasını sulayacak ama para ödemeyecek. Bunun sözünü veriyorum. Şu an ben kağıt bardak fabrikasının tüm makinaları aldım. 5-6 aydır Organize sanayi bölgesinde bekliyor. 5 milyon dolarlık bir yatırım. En az 200 kişi orada çalışacak. Yani 3-4 aya ben onu bitireceğim ve devreye girecek.  Dünyanın en büyük yem firmasıyla anlaştım. Onlarla ortak iş yapacağız. Tabi ki ortaklık şartım şu oldu ilk yem fabrikasının Iğdır’da kurulmasıyla ortaklık yaparım.” dedim. Ben bunları anlatmak istemiyorum. Bu hizmetlerin birini bir başkası yapacak olsa bir saat konuşur bitiremez. Ben konuşmam, ben iş yapmak istiyorum. Dolaysıyla inanılmaz boyutlarda projelerim var. Yoksa iki yılda işsizlik sorununu bitireceğim demek iddialı bir söz, bunu kimse diyemez. Ben şunu söylüyorum Önce Allaha güveniyorum. Beni hiç darda koymadı. Bu milleti de darda koymayacak.” Dedi. Haber: Ali Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.