ÖZLENEN TABLO BU MU?...

Tarih : 2009-03-25 / Kategori : Genel Haber

   Iğdır Milletvekili Pervin Buldan Nevruz Mitinginde  2010 Yılında Amed’den(Diyarbakır’dan) Bir Özgürlük yürüyüşünün başlayacağını bildirerek : “Bu özgürlük yürüyüşünün içinde Sayın Abdullah Öcalan’da olacak.

Bu Özgürlük yürüyüşü Amed’de(Diyarbakır da) başlayıp, Serhat’te (Iğdır’da) sona erecek. Biz de Serhat’te (Iğdır’da) sayın Abdullah Öcalan’ı karşılayacağız. Bunun için sizlere söz veriyoruz sayın Iğdırlılar, 30 Mart Günü Iğdır Belediyesini kazanmanın şerefine bu meydanda bayram yapacağız 85 yıllık hasret bitecek?” demişti... 
   DTP ‘nin Nevruz mitingi Iğdıra damgasını vurdu.  Iğdır MHP Belediye Başkanı Adayı Ekber yeşil yaptığı açıklama da  Milletvekili Pervin Buldan’ın  “ sözlerinin tamamen tahrike yönelik ve gerçek siyasi hedeflerini ortaya koyduğunu “  söyledi.
    Yeşil sözlerine şöyle devam etti: ”Iğdır’da 29 Mart yerel seçimi yapılacak. DTP her mitinginde belediye başkanlığını almışız diyor. Çok  iddialı konuşuyorlar. 30 Mart günü bütün seçmenlerini bayram yapmaya çağırıyorlar. 85 yıllık hasret, büyük özlem  bitecek diyorlar, Hangi özlemden bahsediyorlar. Sevr anlaşmasının bize dayattığı milli sınırlarımız içinde kurmaya çalıştıkları sözde bir devletçiğin özlemini mi  duyuyorlar. Iğdırda bu sürece gelişte AKP’nin ciddi payı var. Bir kısım oylar eksiksiz DTP’ye gidecek… Türk oyları ise tırpanlanmaya çalışılıyor.Yüksek oranda oylar MHP’ye  gidecek. Ancak az da olsa AKP’ ye gidecek oyları artırmaya çalışmaktadırlar.
    DTP 22 Temmuz seçimindeki  gibi blok oy kullanarak Milletvekilliğini aldılar. DTP tehlikesini görenlerin, bugünkü feryadı karşılık bulmaz ise yarınlarda “KEŞKELER” fayda etmeyecek. Bizler bugün tarihi bir dönemeçten geçiyoruz. halkımız-bilinçli-bilinçsiz  bir ihanet  oyununun içine çekilmek isteniyor. Milli Eğitim Bakanının geldiği gün yapılan toplantıda  bulunanlar bunun bariz örneğidir. AKP ile uzaktan yakından ilgisi olmayan hatta toplumda DTP sempatizanı oldukları açıkca bilinen insanların orada alkış tutmasının bir anlamı mutlaka vardır. Bu fotoğrafı  halkımızın sağduyu ile değerlendirdiğini ve kendisini bu tabloya mahkum edenlerden mutlaka  hesap soracağına inanmaktayız . Öyleyse  Ne Mutlu Türküm diyenlere düşen tek şey var, oyları böldürmemektir.. Birlik olmak, dik durmak, birilerinin tatlı sözlerine, yalanlarına, vaatlerine inanmamak, 22 Temmuz’da kendisini aldatanlara gerekli cevabı vermektir. Unutmayın…!  Ya, Ne Mutlu Türküm diyenler.! Onurlarıyla, birlik olup MHP’de oylarını birleştirecekler…!  Ya da Onurlarını yalana, dolana, tatlı sözlere, menfaate kurban vereceklerdir. KARARI VERECEK HALKIMIZ TEHLİKENİN FARKINDADIR VE BİLİYORKİ SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ...” dedi.
    Ekber Yeşil, “bir olmak, diri olmak ve belediyeyi kazanmak  için herkesi Cumartesi günü saat 13.00 de Belediye önünde yapılacak dev MHP mitingine davet ediyorum.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.