CANTÜRK ALAGÖZ”IĞDIRLILAR ERZURUMA MUAYENE OLMAK İÇİN GİTMİYECEK

Tarih : 2023-05-01 / Kategori : Siyaset

CANTÜRK ALAGÖZ”IĞDIRLILAR ERZURUMA MUAYENE OLMAK İÇİN GİTMİYECEK

         Ak Parti Milletvekili Adayı Cantürk Alagöz, seçim çalışmaları kapsamında Erhacı köyünde vatandaşlarla buluştu.
         

 Vatandaşların dertlerini dinleyen Alagöz, Iğdır’a Tıp fakültesi, Araştırma hastanesi kurulması için elimden geleni yapacağım. Diş Fakültesi kuruldu.Bina konusunu halledeceğiz projesi hazır .Şimdilik  Üniversite bünyesinde  eksiklikler giderilince faaliyete geçecek. Hiç bir Iğdırlının Erzurum, Van, Kars gibi şehirlerine gitmesini ortadan kaldıracağım. Gerekirse Tıp fakültesinin binasını kendim yapacağım. Yeter ki Iğdırlı vatandaşım Iğdır’da tedavi olsun. Sözüm sözdür.”dedi.
             Seçim çalışmalarını kent merkezine bağlı köylerde devam eden Ak Parti Milletvekili Adayı Cantürk Alagöz, bu kapsamanda Erhacı köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.Vatandaşlardan 14 Mayıs seçimleri için destek isteyen Alagöz,vereceğiniz oylarınızla Milletvekili seçildiğimde göreceksiniz neler yapacağımı işsizlik çözülecek her genncimizn işi olacak."şeklinde konuştu.
Köyünde girişinde kurban kesilerek karşılanan Alagöz, kendisini sevgiyle kucaklayan çocuklarla sohbet etti.
Köy konağında köylülerle kahvaltı yapan Alagöz, kendisine iletilen sorunları dinledi, çözüm noktasında talimatlarda bulundu. Haber: Ali Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.