SÖZKONUSU IĞDIR'SA, HUZURUMUZSA GERİSİ TEFERRUATTIR DÜŞÜNCESİNDE OLANLAR OYLARINI MHP'YE VERSİNLER

Tarih : 2009-03-26 / Kategori : Genel Haber

   MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EKBER YEŞİL, " IĞDIR'IN KADERİNİ DTP ZİHNİYETİNE TESLİM ETMEMEK İÇİN IĞDIRLILAR OYLARINI BÖLMEMELİ PARTİMİZDE BİRLEŞTİRMELİDİR"
   Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Belediye Başkan adayı Ekber Yeşil , "29 Mart’ta ki seçim Iğdır'ın kader seçimi olacaktır.

Iğdır'ın kaderini DTP zihniyetine teslim etmemek için Iğdırlılar oylarını partimizde birleştirmelidir." dedi.
    Yeşil,  Ahıska Türklerine yaptığı konuşmada "29 mart seçimi Iğdır için çok önemli. Ya Iğdırlı onuruyla yaşamak için oyunu DTP ile başa baş giden MHP’ye verecektir. MHP ‘nin kazanmasını sağlayacaktır. Ya da onurunu yalanlara, menfaatlere bir tabak yemeğe, makarnaya satıp AKP’ye verip DTP’nin kazanmasını sağlayacaktır. İkinci bir 22 temmuz olayı  yaşamak istemiyorsak, oyuna gelmeyelim oylarımızı bölmeyelim, “UNUTMAYIN VAKTİNDE KILINMAYAN NAMAZIN KAZASI OLUR , YANLIŞ VERİLEN OYUN KAZASI OLMAZ. “22 Temmuz da verilen yanlış oylar nelere mal oldu ne çabuk unuttunuz…? Seçimlerden sonra dövülen, bıçaklanan, kovulan Nahcıvanlı kardeşlerimizin düştüğü durumu ne çabuk unuttunuz…? 22 Temmuz gecesi  Motorsikletlileri, atılan sloganları ne çabuk unuttunuz..? Bunun için diyorum ki, SÖZKONUSU IĞDIR'SA GERİSİ TEFERRUATTIR" diyenler çocuklarının geleceğini düşünenler, huzurum bozulmasın diyenler, oturduğum evin, dükkanın kıymeti düşmesin diyenler,  ağzımın tadı kaçmasın düşüncesinde olanlar oylarını MHP’ye versinler ki DTP kazanmasın” dedi.
    Yeşil, Şimdi 29 Mart’ta  da yapılacak seçimlerde DTP ile seçimi kazanmak için yarışan  MHP'ye oylarınızı vermenizi istiyorum. Bu seçim Iğdır'ın kader seçimidir. AKP Adayının durumu ortada alacakları oy da belli.Bütün belediye, sulama birliği imkanlarına  rağmen 22 temmuzda  merkezden 3700 oy almışlardır. Bunun için oylar heba olup gidecek. Oylar DTP' ye yarayacak Ve Iğdır kayıp edecek. Herkesin ağzının tadı kaçacak. Şimdi Iğdır'ı düşünen ve sevenlere sesleniyorum. Bırakın particiliği, başka şeyleri Iğdır'ı seviyorsanızsa, Iğdır'ı düşünüyorsanızsa, Iğdır sevdalısıysanız, Ulu önder Atatürk'ün dediği gibi "mevzubahis vatansa gerisi teferruattır" sözüne dayanarak diyorum ki, SÖZKONUSU IĞDIR'SA GERİSİ TEFERRUATTIR" mantığı, ile haraket ederek oylarınızı MHP'ye   veriniz, bize veriniz" dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.