MHP'den Yine Gövde Gösterisi

Tarih : 2009-03-27 / Kategori : Genel Haber

    TOPÇULAR MAHALLESİ DE BÜYÜK BİR KALABALIK OLUŞTURARAK  BİRLİK MESAJI VERDİ
   Ekber Yeşil, seçimi kaybedenler hırçınlaşıyor, yalan ve iftiralara başvuruyor, dedi. Topçular mahallesi sakinleri Valilik yolunda toplanarak MHP’ye destek verdiler.

  Havanın rüzgâr ve fırtınalı olmasına rağmen erkekli kadınlı binlerce kişiden oluşan kalabalık bir topluluk valilik yolun dan yürüyerek MHP seçim bürosunun önüne geldiler. Iğdır’a yüreğini koyan yüzlerce vatandaş bir kere daha birleşmenin adresini ve güçlü partinin MHP olduğunu gösterdiler.
   Mini mitingde Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan adayı Kutlay Yıldırım ve Yönetimi MHP saflarına katılarak birlik mesajı verip herkesi MHP’ye davet ettiler. Miting alanına dönen seçim bürosunun önünde coşkulu kalabalığa seslenen Ekber Yeşil, seçimi kaybedenler hırçınlaşıyor, yalan ve iftiralara başvuruyor, defalarca Emniyet müdürlüğü yalanlamasına rağmen, halk arasına dedikodu yayarak 4 bin polis gelecek Iğdır da oy kullanacak, bu kesin likle yalandır. Yetkililer bunu kesin bir dille yalanlamaktadırlar. Akıl var mantık var.  4 bin polis Iğdır’a niye gelsin nereden gelsin. Bu seçimi kaybeden kişilerin uydurduğu yalandan başka bir şey değildir. Biz belediye başkanı olduğumuz zaman. Valilik yolu neyse 7 Kasım mahallesine de o hizmeti götüreceğiz. Sizler o şerefli oyunuzu bana emanet edin, sizlerin meşru ve hukuki her isteğinizi namus ve şerefim üzerine yerine getireceğime söz veriyorum. Sayın Belediye Başkanı yine bir yalan uydurarak belediyeden 7 ay maaş alacaklı olan işçilere, vatan millet aşkına maaşınızdan vazgeçin, diye bizim adımıza yalan ve iftira atmaktadır. Buradan haykırıyorum belediyede çalışan 360 işçimize, ben maaşları nereden mi ödeyeceğim, X partiye 1 trilyon ihale vermeyerek bu parayı size ödeyeceğim. Gerekirse belediyeyi çadıra taşıyıp, binayı satıp maaşınızı ödemek benim namus borcumdur. Başkanın bu kadar yalan konuşarak iftira atması kaybetmişliğin bir göstergesidir” dedi.
  “Türk-Kürt kardeştir, hainler kalleştir” sloganı attıran Ekber Yeşil sözlerine şöyle devam etti: “biz ayrıştıran değil kucaklaştıran olacağız. Sen 8 yıl Iğdır halkına İsrail Filistin ayrışması gibi yaptırmadınmı?. Biz hizmeti her mahalleye eşit götüreceğiz. Bunu sizlerin önünde söz veriyorum. BBP  Genel Başkanı Sayın Muhsin Yazıcıoğlu’na da dua ediyoruz. Kendisi ile iyi bir dostluğumuz vardı. Allahtan  umut kesilmez dualarımız onunladır.” dedi.
  MHP Belediye Başkan Adayı Ekber YEŞİL, Kalabalık topluluğa 28 Mart günü Belediye Meydanında yapılacak olan Dev mitinge davet ederek sözlerini bitirdi.
  Mini mitingde MHP Eski Milletvekili Abbas Bozyel ve Efsane Lider Mikail Göleli de birer konuşma yaparak, “artık seçmenin toplanacağı adres belli olmuştur, herkesi 28 Mart Cumartesi günkü saat 13.00 de yapılacak olan mitingimize davet ediyoruz” dediler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.