IĞDIR'IN ÖLÜMÜ VE İKİLİ OYNAYAN VATANDAŞLAR& 

Tarih : 2009-03-28 / Kategori : Genel Haber

    Iğdır'da siyaset manzarasına bakıyorum herkes bir şeylerin peşinde..Kimse neyin peşinde olduğunu bilmiyor..!
    Ya vatandaşlar..!
 

  Bazıları hala kararsız..Kimi konuştursan durumumuz iyi değil diyor başka bir şey demiyorlar…
    Tavır koyun Iğdır'ı seviyorsanız. Fikrinizi açıkça söyleyin yok ilada kapalı kapılar ardında konuşacaklar….
    Yüreklerinden geçeni söyleyecekler…!
   "Bölünmeyelim birlik olalım diyecekler….10 yıldır başkanlık yapanın fedakarlık yapması çekilmesi aday olmaması gerektiğini yoksa Iğdır'ın elden gideceğini söyleyecekler...." Ama açıkça tavır almayacaklar… Böyle vatanseverlik olmaz …!
    Böyle vatandaşlık olmaz..? Iğdır Sevdalılığı olmaz. ..? Iğdır'ı seviyorsan tavrını alacaksın rengini belli edeceksin… Arkadaş sen devrini tamamladın sana bir kenarda bu dönem beklemek düşer diyeceksin ..! Kaç vatandaş bu şekilde tavır almıştır..Bir kaç kişi..Ya diğerlerimiz ikili oynamaya devam ediyor….!!
    Olmaz böyle şey! ikili oynamalar… Iğdır'ın ölümünü hazırlar. ! Bir şehir kendi halkı eli ile ölümünü hazırlamamalı  ..! Böyle giderse Iğdır yavaş yavaş  ölecek…Herkes 22 Temmuz seçimlerinde olduğu gibi 29 mart gecesi  ağlayacak…Ne Mutlu Türküm Diyenleri ağlatmaya kimsenin hakkı yok olmamalı..
22 Temmuz'u ne çabuk unuttunuz….! Unutmak bitmek demektir. Ne mutlu Türküm diyenlere düşen görev 22 Temmuz seçimlerinden ders alıp birlik olmak olmalıdır. Bunu da başarabilecek güçtedirler…
    Lütfen huzur şehri Iğdır'ı öldürmeyelim …! 22 Temmuz da içimizde açılan yara kapanmadan  ikinci bir yara daha açmayalım….
    Bazen insanlar intihar eder, bazen de ülkeler…bazen de şehirler.. Iğdır tarihinde 22 Temmuzda yaşananlara bakan tarihçiler, sağduyu sahibi insanlar bu şehrin göz göre göre, sağduyu sahibi insanların ikaz davulları arasında nasıl intihar ettiğini hiç anlayamayacaklar. Tıpkı 22 Temmuz seçimlerinde bütün uyarılara rağmen anlamadıkları, tatlı uykudan uyanmadıkları gibi…
22 Temmuz seçimlerinde intihar eden fakat ölümden kurtulan Iğdır şimdi 29 Mart seçimlerinde  kararını verecek "Atatürk'ün dediği gibi "Ya istiklal Ya ölüm" Ya yaralarından kurtulup iyileşecek ya da ölecek…. Tarihe gömülecek…Iğdır'ı tarihe gömenleri tarih affetmeyecektir…Gelecek nesiller onları bir Yezit, bir Firavun, bir Muaviye, bir Saddam olarak anacaklar….
    Lanetler okuyacaklar.. Iğdır’ın ölmemesi için oylarınızı  MHP ‘DE BİRLEŞTİRİN... 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.