İnönü ilkokulu 4-C sınıfında mezuniyet coşkusu

Tarih : 2023-06-14 / Kategori : Eğitim

İnönü ilkokulu 4-C sınıfında mezuniyet coşkusu

            Iğdır İnönü İlkokulu 4-C sınıfı mezuniyet gecesi düzenledi.
         Iğdır İnönü ilkokulu 4 -C sınıfı öğretmeni Aslı Gürel ,Jandarma sosyal tesislerinde  düzenlediği gününde  öğrenciler mezuniyet belgeleri ve plaketlerini aldı.

                   Öğretmen Aslı Gürel tarafından   düzenlenen mezuniyet eğlencesi öğrenci ve ailelerini mutlu etti. Programda mezuniyet sevinci yaşayan öğrencilerin oldukça mutlu olduğu gözlemlendi.
                  4/C sınıf öğretmeni Aslı Gürel , duygusal bir konuşma yaparak, 4 yıl boyunca beraberdik. Küçüktünüz büyüdünüz. Sadece 4 yıl değil hayat boyu sizlerin yanında olacağım  diyerek, öğrencilerini tek tek kutladı onlara hediyelerini takdim etti.
 
         Gürel ,öğrencilerinin ülkenin geleceğinde rol oynayacaklarını ve onların donanımlı birer birey olmaları gerektiğini belirtti.
                    Programda çeşitli şarkılar söyleyen şiirler okuyan öğrencilerin doğumdan yaşlılığa kadar olan süreği anlatan skeci büyük beğeni alırken velilerin duygulandığı görüldü. Daha sonra öğrenciler   keplerini havaya atarak   doyasıya eğlendiler. Öğrencilerin mezuniyet belgelerini sınıf öğretmeni Aslı Gürel ve Müdür yardımcısı Erol Bulakbasar taktim etti. Öykü Akaslan’ın isimli öğrencinin keman konseri beğeni ile izlendi.   Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.