KOORDİNASYONTOPLANTISI YAPILDI

Tarih : 2009-04-06 / Kategori : Genel Haber

    04.04.2009 Tarihinde Iğdır Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde Erzurum, Erzincan, Bayburt, Gümüşhane, Ağrı, Kars, Ardahan, Muş, Artvin, Iğdır Sosyal Güvenlik İl Müdürlerinin katıldığı Koordinasyon il müdürleri toplantısı yapıldı. 
 

Iğdır Sosyal Güvenlik İl Müdürümüz M.Fatih Görentaş toplantının amacı koordinasyon il müdürleri arasında diyaloğu pekiştirmesi, uygulamada birlikteliğin sağlanması, bölgesel sorunların tespit edilerek SGK başkanlığına sunulması, mevzuatta karşılaşılan sorunların gideril mesi bakımından çok verimli ve faydalı olduğu belirtildi.
    Aynı zamanda iki ayda bir yapılan toplantılar her defasında farklı bir ilde yapılması sonuçların yerinde görülmesi ve çözümlerini daha etkin ve daha hızlı bulunmasını hedeflemektedir.
    SGK İl müdürü Görentaş, Koordinasyon il müdürleri toplantısında ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutlu ve memnun olduğunu dile getirdi. İki gün devam eden toplantı misafir il müdürlerinin ilimizi çok beyendikleri, çok memnun bir şekilde ayrıldıkları söylendi. Koordinasyon toplantısı süresince güler yüzlü personellerin katılımından dolayı müteşekkirim” dedi.
    İl müdürleri Erzurum Hulusi Bumin, Erzincan Uğur Kaya, Artvin Latif Şakin, Ağrı Memet Yüce, Gümüşhane Aytaç Üzülmez, Kars A.Kadir Ayluçtarhan, Bayburt Bilal Başer, Muş Nihat Taşdemir, Ardahan Ekrem Gençoğlu, Iğdır M. Fatih Görentaş yapılan toplantıda bir araya geldiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.